höjdpunkter på Tjuva Jösses!

Vi har för det mesta trevligt när vi jobbar på fiket, men vissa dagar är lite bättre än de andra.
En sådan dag var precis i början när vi öppnat då vi träffade en trevlig tysk familj som var här för att uppleve Skurugata.
Vi tycker att de flesta tyskar som är här är trevliga, de brukar köpa en del! det gjorde även dessa tyskar, men sedan var de så trevliga att prata med. Vi stog länge och pratade med dem, våra kompisar var också här, så alla hade en trevlig stund ihop. Det visade sig senare att mannen i familjen arbetade med att göra reklamblad till turister i Tyskland, han tyckte att vårt fik var så trevligt att han skulle göra reklam för oss i Tyskland!

Från första början på fiket har jag täkt att vi ska ha en gästbok där besökarna kan skriva. Men som vanligt blir det inte av senare om man inte tar tag i det på en gång. Har vi fiket nästa sommar ska jag se till att vi fixar gästbok då!

En annan trevlig person vi träffat här är Göran Heldesten, en trevlig och rolig kille som cyklar MYCKET!
Ni kan gå in på hans blogg och följa cykelresan här.

Sedan får vi ju inte glömma bort tyskarna som blev så förtjusta i våra chokladbollar ( som Damir bakat ). Mannen i familjen kom och köpte en, som tydligen var god, för någon minut senare köpte han en till. Ytterligare ett par minuter senare hämtade han ytterligare två. Sedan gick de gatan och innan de åkte hem köpte fem till!

Vi har träffat väldigt många trevliga personer, detta var bara några av dem.

Jag är även övertygad av att många har haft en trevlig stund på vårt fik, speciellt förtjusta är de flesta över att få träffa Frida och Nemo. Det har knappt kommit någon person som inte har stannat för att fota och hälsa på fåglarna. Många ånger har Nemo underhållt folk genom att prata med dem.

Publicerat: 2009-08-04 @ 14:08:01


1 kommentarer
Postat av: Göran

Hej!



Att träffa er på Tjuvajösses var definitivt en av höjdpunkterna på min resa också! Vi får se om vi ses nu när jag kommer till Jkpg snart.



Ha't gött!

Göran

2009-11-09 - 17:35:13 | URL: http://cykelgoran.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0