angående den dåliga

uppdateringen så tänkte jag bara slänga in ett snabbt inlägg. Jag har två omtentor på 20 och 15 poäng,. Alltså hyfsat mycket som skall pluggas in. Jag prioriterar alltså att studera framför bloggen nu. Vi ska dessutom flytta på lördag, så bloggen hinns helt enkelt inte med just nu. Blir inget nytt här förens runt den 14 Aug. Så välkomna tillbaka då! ;)
Publicerat: 2010-07-28 @ 16:04:14


Sara <3 Marble

Mina skor kom idag, tre par+ ett par jeans. Vad kan jag säga? Marble skor har kommit in i mitt liv för att stanna, och förhoppningsvis föröka sig. KÄRLEK!!!

Det var bara det.

Godnatt
Publicerat: 2010-07-23 @ 23:14:09


Lucky Lucky me!!!

Tror inte jag berättat om beställningen jag gjorde från Nelly på Marbel skorna? Vissa av dem har de sänkt till 89 kr (!!!!!!!) så jag beställde tre par. I vanliga fall brukar jag fundera lite och vänta med att beställa, men det priset kunde jag inte motstå! Tur var det, för när jag kollade in på hemsidan nyss var alla de par jag beställt redan slut!
Paketet ska jag hämta ut idag om jag hinner, är sååå nyfiken! Stod att de var lite små i stirleken, jag tog lite olika storlekar på dem! 38 och 39, så något par borde sitta som en smäck!

Ett par jag beställda var dessa, fast i svart ( de på bilden ska föreställa lila)


14 cm klack och 3,5 cm platå, kanske kommer Damir känna sig liten? haha, jag blir 184 cm i dem!
Publicerat: 2010-07-23 @ 16:11:55


grönt är skönt

den senaste tiden har jag gått omkring helt ofixad dygnet runt, så idag kände jag för att bryta det mönstret. Inte för att jag bryr mig om hur jag ser ut här hemma, men ibland är det kul att göra sig fin ändå!
Ögonbrynen fick sig en ordentlig putsning, jag blev jättenöjd. Mina ögonbryn är ganska smala och har fin form naturligt, så det blir lätt att jag har dem som de är. Det kan vara lite svårt att forma om den då jag inte vill ha dem för tunna.

Såhär sminkade jag mig idag, enkelt att göra och lite smink används, men ändå utmärkande! passar perfekt för lite stressiga dagar då man ändå vill se fixad ut!





Vet inte riktigt vad gög gör för min på bilden, försökte se söt ut, men misslyckades! haha orkar inte ta massor av bilder för att få en fin, så ni får nöja er med denna!



På läpparna har jag en ny färg som jag inte riktigt gillat förut, men nu tycker jag den blev kanon! Ska göra ett ordentligt inlägg om den senare.

Produktlista:
mineralfoundation light -makeupcosmetics
rouge -makeupcosmetics
mixing liquid - MUS
grön ögonskugga - 120 paletten
ögonbrynsskugga - lancome
läppstifs red wine- Cailyn



Publicerat: 2010-07-23 @ 11:50:50


mandelolja

Jag vet inte hur många gånger jag skrivit här hur viktigt det är att olja in sina naglar. Jag brukar köpa mandeloljan från depend, men det räcker inte så länge. Tittade runt lite på internet och hittade här en olja på 125 ml för ca 75 kr! Vääldigt billigt!
Mandeloljan är även bra för annan hudvård, så använd den som massageolja, smörj in dig i den eller ha den i hårtopparna. Dock lästa jag igår om någon som haft mandelolja i håret och inte alls varit nöjd. jag tycker det fungerar utmärkt!
Dock passar mandelolja bäst till de med ljusare hår och olivolja till dig med mörkt.



Kan fölr övrigt meddela att jag sitter här med en jätteond hals och hostar upp elaka slemklumpar. Usch!
Publicerat: 2010-07-23 @ 08:58:14


soft beige

Ni kommer väl ihåg att det går utmärkt att blanda till sitt eget nagellack med mineralsmink?
Mina naglar är så korta nu, jag tycker alltid det ser så fult ut när jag lackar dem då, men med ett lite diskret lack går det kanon! Så blandade ihop denna naturliga beige färgen. Som toplack lade jag ett från isadora som ger ett matt slutresultat.





Kunde inte låta bli att göra lite tigerränder också!

Publicerat: 2010-07-22 @ 18:59:51


We love sitting at a café

Sitter här på morgonkvisten (älskar det ordet), har satt in en tvättmaskin och dricker turkiskt the, mmm! Dock kom jag upp för sent ur sängen, så känner att jag ligger efter lite, men det ordnar sig!

För några dagar sedan var vi som sagt på Loppis, jag har av en loppispryl och en ny tallrik gjort detta kakfat :)
Hade från början tänkt göra något i romantisk gammaldags stil, men så blev det inte!
Dock ganska nöjd ändå, tycker det blev tufft :)







Dock ska vi inte behålla det själva, fick en speciell person i tankarna när det var färdigt!
Publicerat: 2010-07-22 @ 09:02:04


Color of Craft

Tycker det är på tiden att det kommer upp en sminkning här, så jag testade göra "color of craft" lite fort. Blev ok tycker jag, är en sminkning man ska lägga lite tid på, och det går förmodligen betydligt lättare att göra den på någon annan än sig själv!

Så här ser face charten ut:



Detta är vad jag lyckades åstadkomma! haha, tyckte inte alls linjerna såg så kladdiga ut när jag gjorde sminkningen, men kameran avslöjar alla misstag!



Hade solen rakt i ögonen när jag tog bilderna, därför jag kisar lite!



Jag använde dessa färger från min 120 palett:



Utöver det använde jag hightechlighter platina, mascara, svart kajal och eyeliner
Publicerat: 2010-07-21 @ 17:48:34


Glädje

Herregud så många nya kategorier det ploppar upp här! haha, "Fyndat" är den senaste och det är just vad jag gjort nu! Blivit lite kär i gamla små prylar och de får man ofta tag på när man letar å loppisar! Jag och älsk var och fikade på krusagården, så passade på att ta en titt bland deras grejor. och vad hittade jag då?
Jo denna underbara.. sak! Är såå glad att den blev min!



Den ger ett jättemysigt sken!



Lite lagom råstig och mysig, vet egentligen inte vade den är till för. men gick ju alldeles utmärkt att stoppa ett stort blockljus i. Så vad fick vi betala för denna? 5 kr. defenitivt värt det. Förutom den blev det två ljusstakar, men dem visar jag inte nu!
Publicerat: 2010-07-20 @ 21:26:24


badabadabada

Min lilla plutt åkte på att bada tre dagar i rad, så går det när man rullar sig i skit!


Publicerat: 2010-07-20 @ 12:55:13


rösta!

Gå in på nelly och rösta på min sko!



Kommer vara mycket snyggare i verkligheten! :)
Publicerat: 2010-07-20 @ 11:50:30


barbienaglar!

Jag tycker i alla fall att naglarna jag gjorde skulle passa till en barbie! Rosa och vita blommor, riktigt sött. Tyvärr har jag inte riktigt fått kläm på dual formarna ännu, så det dröjde bara några dagar innan akrylen började släppa nere vid nagelroten. Ska öva lite på mitt övningsfinger och se om jag kan få det att fungera.

Här är bilder på de tre naglar som är kvar, ikväll åker de också, ser lite skumt ut med tre långa naglar och resten korta!


Jag tror släppen beror på att jag sätter formarna för långt ner kanske?



Naglarna är byggda med hjälp av rosa tippar, acryl och dekor från depend.
Publicerat: 2010-07-19 @ 16:38:51


Om jag ändå var gravid...

Skulle jag ha anledning att köpa denna underbara barnvagn!



Hittade den på blocket i förrgår och har gått in och kikat varja dag sedan dess! Tänk er att måla den vit och fästa ett gammeldags paraply vid sidan så den lilla får skugga... Kanske inte världens bästa stötdämpning, men,men.. Nu är jag ju inte med barn, men är bra sugen på att köpa vagnen ändå! Så galen vågar jag dock inte vara, börja samla på sig barngrejor utan att ha minsta tanke på att skaffa barn är kanske dumt.. Får bara hoppas på att tillfälle dyker upp igen!

På blocket hittade jag även denna


Den skulle vara jättefin att rusta upp, måla vit och ha i en trädgårt som annorlunda sittplats och ett roligt ställe för barn att leka på!Nu har jag ju ingen trädgård heller, så det sket sig också..


Vad som däremot skulle kunna fungera i dagsläget är denna fina vagn



Hittade en nästan identisk på blocket för 250, där denna låg ute kostade den över 1000 kr.. Min tanke var att måla om, skriva en text på sidan och antingen få Chicco att vilja sova i den( Hur sött skulle det inte vara?) Eller att ha den som lite fnare och annorlunda förvaring till blommor!
Dock var den redan såld när jag hörde av mig till säljaren, attans!
Publicerat: 2010-07-14 @ 22:58:36


cream crowdie recept

Receptkategorin fick komma tillbaka på bloggen nu igen! Den kommer nog inte uppdateras jätteofta, men det var dumt att ta bort den från första början tror jag, det blir ju enklare att hitta det man letar efter om det finns ordentliga kategorier. Ännu en ny kategori är "kreativitet" som inte fått något inlägg ännu, men tro mig, det kommer!

Glassen jag gjorde igår blev verkligen supergod! Dock passar den kanske inte så bra till barn, det är lite mer av en vuxenglass, absolut en av mina favoriter! Älsklingen tyckte att det var den godaste han ätit till och med! Det ni!
Whiskey och honung går verkligen fint ihop, hallonen bryter av och gör det lite syrligt, havregrynen ger en spännande konsistens.


Visst ser det gott ut?

Ingredienser:

75 g havregryn ( ca 2 dl)
6 dl vispgrädde
1 1/4 dl socker
2 msk skotsk whiskey
2 msk honung
2 dl färska hallon

Såhär gör du:

bred ut havregrynen på en bakplåt och kör i ugnen på 180 grader tills de fått lite färg, ca 15 min. Rör om då och då så färgen blir jämn, låt sedan svalna i 30 min.

Häll grädden i en skål, tillsätt sockret och vispa tills grädden blivit fast. Tillsätt sedan whiskeyn och hunungen och rör om så allt blir jämnt fördelat. In i frysen utan lock i ca 1-2 timmar. Ta sedan ut den och kör med en mixer tills smeten blir jämn och fin. Rör ner de rostade havregrynen och hallonen som du delat i mindre delar. Frys ner igen i ca 2-3 timmar och så är glassen klar!
Publicerat: 2010-07-14 @ 11:42:08


abstinens

Jag är så otroligt sugen på att köpa massor av härlig inredning! Dock har jag inte gjort det av två anledningar, dels eftersom jag inte har några pengar att göra av med, dels eftersom jag tycker det verkar vettigas med att köpa inredning till efter flytten.
Jag älskar den romantiskt lantliga och slitna stilen, man känner sig verkligen tillfreds bland ljusa färger, spets och blommor!
Som jag skrivit tidigare hoppas jag på att hitta lite fynd i second hand butiker och loppisar. Upptäckte till min förtjusning att det finns flera olika loppisar i Jönköping! Det verar så roligt att fynda och hitta saker renovera och göra om, det bara kryper i mina fingrar!
Drog faktiskt med mig älskling till Myrornas idag, hittade några söta kakformar, men blev inget köp, inte riktigt säker på vad jag ska göra av dem..
Publicerat: 2010-07-13 @ 21:44:21


små detaljer

Jag är inte den ytp av person som använder smycken så ofta, även om det är riktigt fint. Dock kunde jag inte låta bli att skaffa lite nytt som jag hittade på rean, jag har till och med redan använt några gånger!




Ett supersött rosett armband med en nit och knappspänne



Läderarmband med söta detaljer



Rosettspänne till håret, vet inte riktigt om jag tycker det är superfint, men den fick fälja med i vilket fall!



Detta halsband tycker jag dock är superfint, älskar färgerna och detaljerna! Kommer bära det till en svart klänning eller tuptop tror jag.
Publicerat: 2010-07-13 @ 18:54:58


härliga dag!

Idag är verkligen en mysig dag! Har ätit god mat, grillad kyckling med olika stekta grönsaker, nå dånar åskan utanför medan jag dricker lite god hemgjord saft av nyponblommor och fixar och donar med glass. Hemgjord glass är alltid bäst! cream crowdie glass blir det idag, kan lägga ut receptet senare! :)
Publicerat: 2010-07-13 @ 15:25:17


bebi på stranden

Hej! Igår kväll fixade jag ett nytt set nagelförlängning, inte het färdig än, så inga bilder idag! Däremot hittade jag lite somriga bilder från förra veckan när vi tog en promenad till stranden med lillen :)



Chicco på stranden



Han var inte jätteförtjust i vågorna!







Publicerat: 2010-07-12 @ 12:24:45


hundbus!

Igår lät vi Chicco busa runt lite med vännen Ronja, de är så söta ihop!







Detta är min absoluta favoritbild!

Nu är det dags för mig att packa lite saker, har två nätter kvar att jobba innan jag har TRE VECKOR ledigt!!!
Publicerat: 2010-07-08 @ 12:47:43


Det blev

tillslut ingen beställning från någon av de sidor jag visade igår. jag kommer garanteran inhandla en del från nagelgiganten när jag fått min lön, bland annat handstöd och massor av dekorationer!
Men nu har jah beställt vad jag behöver just nu. Eller, ja, guldiga nageltippar kanske jag inte har ett behöv av, men kunde inte låta bli!

Detta har jag beställt från: Jimbagirl. Det är en butik som har auktioner ute på tradera, från tradera kan man länka till deras butik där det finns ett betydligt större utbud än vad som ligger ute på auktion. Jag hittade äntligen nageltipparna jag letat efter till ett riktigt bra pris, hoppas bara att de är bra också..

American U- tips Dessa har ingen fästkant och har som ni ser ett djupt smile, ca 50 kr för ett paket på 100 tippar! De kommer dock i påse, sedan ska jag köpa askar att ha dem i så det blir lite mer ordning.


Vita                                      guldiga                                 naturliga

Penslar
Köpte 7 stycken för ca 200 kr



Striping
tape Svart för 29 kr, används till raka snygga linjer vid dekoration.



Nu väntar jag bara på att sakerna ska komma, sedan ska jag göra nagrar så det susar om det!
Publicerat: 2010-07-06 @ 11:39:02


nagelshopping

Hej!
Som jag skrev igår behöver jag en ny pensel för att kunna jobba med akrylen då jag gör nagelförlängningar. Jag har tittat runt på flera olika hemsidor och tänkte dela med mig lite om det råkar vara så att ni som läser är intresserade av att fixa naglar hemma.
Jag har självklart inte handlat från alla dessa, men läst och tittat, så lite koll har jag! Nedan följer en lista med hemsidor och vad jag vet om dem genom min efterforskning!

nailforyou - en sida med stort utbud, seciellt nageltipparna som finns där är svåra att hitta på andra ställen. Jag har några produkter därifrån och är mycket nöjd, det är bra kvalité på deras produkter. Dock är det ganska höga priser och de tar även mycket betalt för frakt och liknande, fick en smärre chock när jag kom till kassan och skulle batala 120 kr extra. Blev ingen beställning därifrån.

Maros Of Sweden - Jag har skrivit om dem innan, även om jag aldrig beställt. De har ett brett utbud, och har alltid flera produklter i dagens prisbomb. Bra priser, och de har bland annat läckra handstöd med leopard och tigermönster. Vet att jag skulle beställa därifrån en gång, men avstod då även de tog mycket betalt för frakt osv, men när jag tittade nu gick det endast på ca 40 kr för frakt och fakturering, köpte dock inget, men blir kanske en beställning senare..

Nagelgiganten - Tror de har de bästa priserna av sidorna jag kollat på hittils, om man köper lite mer. Otroligt bra storpackspriser, speciellt deras dekorationer tycker jag är billiga. Även handstöd ( kan tex jämföra med nailforyou där ett handstöd kostar ca 300, här får man handstöd OCH underlägg för ca 200, skillnad i kvalité kan jag inte uttala mig om). Dock måste du handla för minst 300 för att göra en order.De har ett berett utbud med bland annat blixz som blivit populärt.

Farsibella - Har ett bra utbud, bland annat en del nageltippar till tånaglar och en tilltalande hemsida. Jag har akryl därifrån som jag är nöjd med, dock är det inga jättebra priser, inte jättedyrt, men finns absolut billigare. Vad de tar för frakt osv vet jag inte.

Lillynails - Ett svenskt företag med ett lite mindre utbud än de andra, dock bra priser. Just nu kan du köpa 12 olika sorters strasstrenar i burkar för endast 60 kr! Jag stör mig dick på att det är dåliga bilder och beskrivning på deras nageltippar, detta är de dock inte ensamma om, även om jag glömt skriva det på vissa sidor

Nagelbolaget - En hemsida med stort utbud på nagelstämplar

Yournailerystore - hyfsat utbud till ganska bra priser

Nagelbutiken- Det står ett det är en hemsida för både proffs och privatpersoner. Tycker dock det är onödigt krångligt att handla då du måste ansöka om att få hanlda där och du kan inte se några priser innan du fått ansökan godkänd och loggat in. Dock ett stort utbud

Crea-Diem - Har även en del make up och dyrligt, har inget jättestort utbud, men de flesta hittar nog ändå vad de är ute efter. De har bra priser, men jag såg med en gång att det är många produkter som kommer direkt från Kina eller liknande, gå in på e.bay och hitta samma produkter för halva priset. De har dock vissa saker som jag inte sett på andra ställen, tex formar för att kunna göra egen nageldekoration i akryl.

Melba - En sida liknande den ovan, fast mindra utbud och betydligt dyrare.Produkterna går sopm sagt nästan alltid hitta på e-bay eller tradera för mycket bättre priser. De har dock en dek roliga kläder, men nagelprodukter och make up skulle jag inte vilja köpa därifrån, men blir nästan lurad av de priserna.

Bonvisage - Har inte mycket mer att säga än att det är onödigt dyrt..

Citynails - Verkade fört ha ett bra utbud, men när man sedan klickar på de olika produkterna finns det ofta inget där. Lite otydligt med priser och antal på vissa produkter.



nagelgrossisten - För dig som är utbildad och kan visa upp diplom. Stort utbud

Det var nog de sidor jag vet om just nu, har säkert glömt någon.. vet ni några bra hemsidor så kommentera gärna!








Publicerat: 2010-07-05 @ 17:15:57


transparent gold

Lite nya naglar har jag lovat, vet egentligen inte om det är så bra att lägga material på mina naglarm efter förlängningen jag gjorde i Turkiet har de blivit skörare och tunnare än någonsin. Jag filade ner dem superkort och får hoppas på det bästa! Dock har min nagelpensel förstörts, efter en hel del svordomar så gav jag upp. EN nagel kan jag visa upp, för det fungerade helt enkelt inte utan en vettig pensel.

Före




väldigt slitna som ni ser.. :(

Efter




Måste säga att den är snyggare i verklighet än på bild, ser inte lika fake ut på riktigt. Jag tycker det är riktigt snyggt med transparenta nageltippar!

Nu får jag gå omkring med en lång, glittrig tumnagel tills jag fått tag på en nagelpensel! Ska kolla om jag hittar någon i stan imorgon (inte så troligt) annars beställer jag en.
Publicerat: 2010-07-04 @ 21:28:33


bh storlek?

Jag tycker det är ganska svårt att veta vilken storlek man har på bh, så jag mätte och testade min storlek på twilfit. Självklart räcker det inte med mått för att se om en bh passar, varje gång man köper bh bör man testa den ordentligt innan. Trots att jag gör det är jag ofta missnöjd efter några dagar och har hittat något jag inte gillar med den. För mig, som inte har mycket till bröst direkt handlar det mest om att den ska vara bekväm och ge fin form. För andra är självklart stödet det viktigaste.
Hur som hellst, jag skrev alltså in mina mått för att se vilken storlek som är rätt för mig och rsultatet var ganska roligt.

Jag skrev först in att jag hade 71 cm under bysten och 83 runt om. Då var min storlek 70 B.
Sedan skrev jag samma mått under men ändrade till 82 runt om och då helt plötsligt har jag storlek 70 AA.

Finns inte A kupor längre eller vad? Mycket märkligt att en cm gör att man hoppas från AA till B? 

Publicerat: 2010-07-02 @ 03:31:49


Flytt i sommar..

I augusti ska vi flytta till en annan lägenhet! Känns bra, den ligger i samma område som den vi har nu, men den är större, fräshare och har två toaletter! Dock är hyran högre, men det kan vi leva med. Ska bli så skönt att få en lägenhet i första hand och slippa oroa sig för om vi kommer kunna bo kvar eller inte, har varit lite krångel med den vi haft nu..
Jag ska äntligen få lägga ner lite mer pengar och tid på inredning, nu är det ju vår lägenhet och ingen annan som står skriven på den. Dock skulle jag gärna vilja tapetsera och måla om lite, även om det är fräsht passar det intre riktig.. Men man får ta det lite pö om pö antar jag.
Baren åker förmodligen på Lördag också, lyckades övertala min älskling till att sälja den tillslut :) Lite småsur är han, men jag tror det blir mycket bättre utan den, jag ska fixa en barhörna ändå, men på ett sätt som gör att vi kan utnyttja utrymmet bättre.

Nu ska jag vila n liten stund till efter andra natten jag jobbat i rad ( bara två kvar nu) och sedan åker jag med familjen på älgsafari!
Publicerat: 2010-07-01 @ 12:09:20


ibland

blir jag så osäker på mig själv och mitt liv. Hur vet man om man valt rätt väg? Det finns så otroligt mycket jag vill göra och ibland känner man sig så otroligt splittrad..
Nu fick jag det sagt, tänkte också berätta att jag jobbar för fullt, jobbar på nätterna och sover på dagarna, så som ni säkert förstår blir det inte många sminkningar. Dock har jag ju fortfarande en dam kvar att visa upp som jag sminkade och gjorde hår på till balen, dessutom har jag några nagelförlängningar jag ska göra när jag får tid!

Publicerat: 2010-07-01 @ 03:48:38



RSS 2.0