youtube christmas makeup

Jag hade tänkt göra en tutorial till jul, men ni vet hur det är med julstressen.. så jag lägger ut lite tutorials från youtube istället! Här är den första! lite rolig tjej det där :) Jag skulle dock läggatill lösfransar till denna loook, ger lite mer wow effekt och eyelinern blir inte lika "hård".


Publicerat: 2011-12-21 @ 12:09:18


youtube tips: röda läppar

Röda läppar till jul är ett måste enligt mig! Hittade en bra video på hur man får till de perfekta röda läpparna, jag brukar göra likadant som tjejen i videon.

Publicerat: 2011-12-20 @ 14:22:45


vinterland

Här är de första och än så länge enda vinternaglar jag gjort! Var visserligen för några veckor sedan, men vad gör det?







Byggda i akryl med vita tippar, vitt/rosa glitter på tipparna i olika storlekar, från bla EZ flow
Publicerat: 2011-12-18 @ 15:06:51


Tävling hos HIILEN

Brukar sällan vara med i olika tävlingar via bloggar, men denna är för bra för att låta bli!
Jag tävlar om ett kit från MAC hos Hiilen, en blogg jag besöker dagligen!
Publicerat: 2011-12-15 @ 22:15:22


kaktus

En sminkning jag hade så sent som i Fredags, firade pappas 50- årsdag!

Dess skuggor kommer från sleeks acid palett, samt 120 paletten.



Publicerat: 2011-12-15 @ 21:35:07


sleek- sunset

Jag fick för ett tag sedam hem ett par paletter från sleek, här är en sminkning från sunset paletten som ni förstår går i färgskalan gul, orange och brun. Flera av färgerna är riktigt skimmriga, men även ett par matta finns.

Tyvärr fick jag inte någon bild som fångade färgerna, i verkligheten är de så vackra!







Publicerat: 2011-12-14 @ 09:49:58


Line

Färg i sminkningen måste inte innebära ögonskugga! Eyeliner i glada färger är kul och det händer lite mer än med bara vanlig svart. Köp mixing liquid från MUS och blanda med valfri ögonskugga så behövr du inte köpa flera olika eyeliners. Du får dessutom en välpigmenterad eyeliner som sitter bra :)



Publicerat: 2011-12-13 @ 21:55:28


soak off gel - paradise purpule





Publicerat: 2011-12-12 @ 20:31:23


acid

Glad tredje advent! Jag har som vanligt sovit alldeles för länge, nu måste jag ta tag i mitt liv och börja plugga på riktigt.. Det är inte klokt vad fort tiden går, imorgon är det bara en vecka kvar till min tenta..

Här kommer en sminkning så länge, eyedusts från makeupkosmetic och skuggor från sleeks acid palett









Publicerat: 2011-12-11 @ 10:15:31


lava

Här är en sminkning gjord med skuggor från en "sotningspalett" jag köpta på tradera någon gång. Den har inte blivit så mycket använd då jag ju ofta drar mig till lite mer spännande färger. På sista tiden har jag dock känt mer och mer hur fint det faktiskt är med jordnära färger, och smikningarna går ju att göra intressanta ändå, bara man använder sig av lite skiftningar! :)

Paletten visade sig desutom vara ett bra köp, väldigt trevliga skuggor på alla sätt och vis!





Är jättesvårt att fånga på bild, starkare färger i verkligheten.. Jag försöker lära mig hur jag ska få till bilderna, men det är svårt! Stog vid ett fönster med solen rakt i ögonen..



Ni ser ju vilken skillnad ljuset gör, mör mycket ljus äter upp färgerna totalt, det högra ögat ser ju knappt sminkat ut!
Publicerat: 2011-12-09 @ 12:46:21


hmpf!

Jag skulle just skriva ett inlägg om en nagelbeställning jag gjort från transdesign. Jag var så nöjd och spänd å just de nya tipparna jag ska testa. De naturfärgade tipparna jag har nu är så tjocka och tar en evighet att fila ner! Så jag har letat och letat efter tunna, tunna tippar utan fästkant och äntligen hittade jag dem!
Eftersom frakten därifrån går på en del bställde jag även lite annat, en pensel, 3 st soak off gels och ett nagellack, att bara köpa någon enstaka produkt är inte lönt.
SÅ vad tror ni inte jag märker när jag kollar igenom listan på det jag beställt? Tipparna är inte med!!!
Jag har i så fall lagt en hyfsat stor peng på frakten till inte ens en halvfull small flat rated box.. USCH..
Så klantigt, irriterar mig något enormt. Jag mailade på en gång, nu är det bara att hålla tummarna på att det går att ordna!
Mitt andra nederlag kom inte långt efter, söker praktikplatser till sommaren, är tyvärr sent ute, så nu droppar de ena nekandet in efter det andra..
Publicerat: 2011-12-08 @ 09:09:56


Modern Nails

Som jag sa i förra inlägget hade jag bokat tid för att få naglarna gjorda på salong för första gången. Jag har gått förbi och kikat in genom fönstrena så många gånger och det ser så lyxigt ut med alla som sitter där på rad och får fina naglar!
Jag valde modern nails här i jönköping eftersom jag hört så mycket bra om dem.
Det jag hört har än så länge visat sig stämma, Killen som gjorde mina naglar var trevlig, skicklig och framför allt ruskigt snabb! Franska gör han på 30 min, mina med glitter tog en timme, men då satt han i telfon en stund av tiden.
Jag valde ett fantastiskt glitter som passar perfekt för nyår!







Ett ljust silvrigt multiglitter, så fint med glitter i olika storlekar, ska verkligen skaffa och blanda till eget sånt!

Är jättenöjd och rekomenderar alla som gör egna naglar att lyxa till det och gå och få dem gjorda av någon annan :)

Publicerat: 2011-12-06 @ 16:46:56


Spännande

På Måndag har jag bokat tid för att få naglarna fixade, känns jätteroligt! Kanske svårt att tro det, men jag har aldrig fått förlängning av någon annan än mig själv. Visst är det kul att fixa sina naglar själv, men det blir lite bök då jag verkligen är kass med vänsterhanden. Så nu längtar jag till Måndag :)
Publicerat: 2011-12-04 @ 01:02:14


Kvinnligt

Tidigare har jag sett lååångt vågigt hår som en synonym till kvinnlighet. Mitt hår har ingen superkvalité tyvärr, lockarna har jag haft, men tyvärr är det bara tunna testar som växer från mitt huvud..
I somras klippte jag av mig en stor del av håret och nyligen åkte ännu mer av! Nu har jag en pageliknande frisyr, och faktum är att jag nog känner mig mer kvinnlig än någonsin!


Resultatet..




Frisyren jag hade förre hösten..
Publicerat: 2011-12-02 @ 13:07:45



RSS 2.0