kändisarnas dräkter..

halloween är en högtid som kändisarna tar vara på! ( precis som alla andra högtider..) Det måste vara jättakul att verkligen kuna gå in för sin utklädnad, inte behöva ha någon tanke på ekonomi när man väljer.

Här är några av mina favorit dräkter hos kändisar!

1. Heidi Clum, hon går verkligen in for det, men med denna dräkt överträffade hon sig själv!



2. Jason Biggs, kul med någon som faktiskt tar tillfället i akt att bjuda på sig själv!



3. Heidi och Seal again.. Svårt att inte ha med henne flera gånger, hon är drottningen över Halloween!, dock förstår jag inte riktigt vad Seal är för något, men de passade ju bra ihop i alla fall!



Den sämsta dräkten finns det också många kandidater på, men jag tror nog Brittan tar hem priset, iförd denna.. baddräkt?





Publicerat: 2009-10-31 @ 09:33:22


HALLOWEEN!

YAIH! Någon mer än jag som är supertaggad på ikväll? Jag ÄLSKAR Halloween, är så kul att få klä ut sig! Jag skulle gärna göra det oftare, men mina kompisar brukar inte vara lika entusiastiska som jag. Dock har jag yvå problem. För det första, min dräkt har inte kommit!
Jag skulle egentligen haft den här, men så går det väl när man börjar leta för sent..



Från början hade jag dock tänkt att skaffa blindlinser, DET om något ser läskigt ut! men jag tyckte 300 kr var lite mycket bara för ett par linser.. Idag får det bli ett nesök på A6, hoppas på att hitta npgiot där, har lite ideér..

Vidare till mitt andra problem- Vi vet inte ens vart vi ska vara ikväll! Alla hade planerat allt så tidigt utom vi, så när vi föreslog att folk kunda komma hit var de ju redan upptagna.. Men jah hoppas verkligen att vi hittar en fest där folk klär ut sig! Inte så roligt om jag blir det enda..


Publicerat: 2009-10-31 @ 09:23:21


Idag

Ser min sminkning ut såhär!
Som ni ser blev det inget av face charten från MAC, jag hade helt enkelt inte tid..


matchade rouget med en av nyanserna på skuggan


har använt tre olika mineralskuggor






och helt naturliga läppar till det!


lite senare hade jag även hunnit snygga till mig i håret..

Det var allt för mig för idag, ha det så bra så ses vi imorgon! <3
Publicerat: 2009-10-30 @ 21:16:27


Förresten!

vad tycker ni om min nya design? har såklart inte gjort den själv, men visst är den bättre än den förra som var så tråkig?
Publicerat: 2009-10-29 @ 19:01:04


kvällning

Tänkte ploppa in ett sista inlägg innan jag lägger ner bloggen för dagen. potatisen står nu på spisen och puttrar, var och köpte lax innan också, så blir lite mys innan vi sätter på en film ikväll.
Just nu sitter jag och skriver rent anteckningar från föreläsningar, lite duktigt tycker jag allt!
Till nästa kurs ska jag försöka skriva rent dem efter varje föreläsning medan jag har dem färska i minnet. Det är alltid bra med en extra genomgång, dessutom kommer jag ju kunna förtydliga mycket nu. Mpånga av anteckningarna jag har nu är bara stödord som jag inte förstår något av!
Annars har jag knappt pluggat något alls idag, riktigt slappt sista tiden! men nu känner jag att motivationen börjar kommas tillbaka, så när älsk kommer hem från skolan vid tolv äter vi tillsammans, sedan åker jag till biblioteket och sitter vackert där med näsan i böckerna hela kvällen!

Imorgon tänkte jag också göra en lite finare vardagssminkning, är sugen på denna!



Ha dte bra så hörs vi imorgon!
Publicerat: 2009-10-29 @ 19:00:11


Nu har jag..

Nu har jag varit duktig och ringt lite samtal!
Fått en till för Chicco på smådjurskliniken bland annat, killen börjar ju bli stor, snart ett år! Så är dags för vaccination. Så småningom ska jag även se om jag ska kastruera honom, skulle bli lugnare för han själv då. Först måste jag dock ordna allt med hans försäkring. Skulle göra det idag också, men tror jag måste ta mamma till hjälp, är inte riktigt säker på vilken sorts försäkring jag ska ha. Jag testade att fylle i liote uppgifter och så på agria ( är försäkrad i sveland nu, men vill byta), men då fick jag fram att hans försäkring skulle gå på 200 i månaden! Lite mycket tycker jag..



Nu ska jag och plutten gå ut på vår mysrunda!
Sedan blir det kanske lite matlagning, kanska lax idag? När Damir kommer ham ska jag ta bilden till skolan och sitte och plugga, har haft så sjukt dålig motivation de senaste dagarna, är väl ett mirakel om jag klarar tentan..

Ha det fint så länge!
Publicerat: 2009-10-29 @ 11:13:16


första inlägget på..


Min nya dator! Var ett tag sedan jag köpte den, media markt strulade lite, så har inte använt den försen nu.
Så här ser den ut!

Nu vet ni det :) Jag ska ägne resterande delen av dagen till att plugga, gå mysiga promenader med lillen och städa en del, får besök imorgon! :)

Halloween snart, vill klä ut mig till något häftigt, men är inte säker på vad.. Börjar bi lite kort om tid att hita kläder också.. Några förslag?
Publicerat: 2009-10-27 @ 10:39:06


good morgon!

Klockan är snart 10, och jag o fåglarna är de enda som är uppe! Både Damir och Chocci sussar fortfarande sött, sådana latmaskar! Visserligen gick vi inte och lade oss förrens klockan 02 inatt, men ändå!

Vi skulle precis gå och titta på film när min telefon ringde, ett nummer som jag inte hade. Av någon anledning vill jag inte svara när jag inte har numret inlagt, men det gjorde jag ändå, och vilken tur!
Det var mina kusiner som jag inte har träffat på över två år som stod vid Willys, bara några hundra meter från vår lägenhet! Så fick lite oväntat besök från dem, men oj vad glad jag blev!

By the way så har jag typ en halloween sminkning färdig i huvudet, så imorgon tänkte jag få den gjord, behöver köpa en sak till den.. ( så gick det med mitt shoppingförbud...)

Nu ska jag ta och göra andra hälften av en gammal tenta, gjorde del A igår, och hade faktiskt rätt på det mesta :) Men det är ju B delen som är svår, så får plugga på den sortens frågor ordentligt..
Är det någon som läser som är intresserad av juridik? Säg till så kan jag skriva mer om det!
Publicerat: 2009-10-25 @ 09:57:22


pluggpluggplugg

Massor av plugg för min del! Paiken inför tentan närmar sig sakta men säkert och det känns som om jag inte har koll på NÅGOT ALLS! Är bara att köra gänet nu och hoppas på det bästa. Ikväll var tanken en mysig middag med tjejerna, men jag könde ig tvungen att välja böcker, godis och kaffe framför dem..
Men kanske tackar de mig sen, för nu har jag förberett mig ganska bra för seminariefrågorna vi ska göra tillsammans på måndag :)
Dock går det alldeles för långsamt, köänns inte som om jag kommer någon vart..

Ja,ja, nu blir det en paous med hundpromenad, sedan back to work!

Fick föresten en idé innan. Vet ju att ni fortfarande är en del som läser,
Råkar också veta att vissa av er läser just för att ni är intresserade av smink, trots det var det ingen som lämnade någon kommentar om veckans färger, så istället för veckans färger tänkte jag att jag den närmsta veckan kan visa en maskeradsminkning? Passar väl bra u när det snart är halloween?
Är dock inget jag gjort förut, så ha inte för höga förväntningar!

Någon som har förslag på vad jag kan försöka mig på?



Några face charts från MAC, de flesta av dem känns dock svåra att få till i verkligheten.. men jag har lite ideér... ;)
Publicerat: 2009-10-23 @ 19:28:13


bidrag!

yai, idag kom studiebidraget! En liten liten stund kunda jag känna mig glag över det, sedan vara det bara att föra över största delen av pengarna till andra saker, bensin, hyra mat...
Ca 1000 kr beräknar jag ha över till annat, men det ska man väl klara sig på? Hårfärg ska jag i alla fall köpa, ser inte klok ut just nu. Efter det har jag beslutat mig för att sätta köpförbud denna månad. Det ENDA jag får lägga pengar på är litteratur. Så det så!

Nu ska jag banne mig plugga pch samtidigt försöka tänka ut et sätt att tjäna lite extre pengar smidigt.. Får dessutom lägre bidrag över jul, och har inget jobb.. suck..
Publicerat: 2009-10-23 @ 13:04:23


bilder!

Kom på att jag ju kan lägga up bilderna från mobilen!
Såhär ser alltså mina naglar ut nu, förlängda och lackade..






Nu blir det plugg för min del!
Publicerat: 2009-10-22 @ 13:32:48


Nails!

God dag kära bloggläsare! Tänkte visa bilder på hur min nagelfärlängning blev, satte ju på tippar förra veckan och det blev ganska bra faktiskt!
Dock är jag för lat för att föra över bilder från kameran just nu, så jag stal bilder från en annan blogg, recenseramera.blogsome.com....
Mina naglar ser inte riktigt ut så, men det är i alla fall samma lack som jag har, ett mörklila som är jättefint!


Får se om jag hittar på en annan rolig lackning ikväll, så kan ni få se naglarna då?
Well, well nu är det dags för maraton i plugg, ska köra järnet idag! Taggad till tusen! ha,ha :)
Publicerat: 2009-10-22 @ 11:11:09


På G!

Det är just vad jag är nu! Har börjat få lite smått panik inför tentan, men jag tror jag kan fixa det! Kommer INTE jinna läsa alla böcker, men får helt enkelt göra det bästa av situationen. Idag hade vi seminarie, lär sig alltid massor av saker där, nu har jag srivit ut material från föreläsniingen jag missade igår. Dessutom har jag printat ut en gammal tenta, tror man tjänar mycket på att börja gå igenom dem i tid..
Så nu ska jag ta en promenad in till stan, göra ett besök på akademibokhandeln och förhoppningsvis få med mig ett uppslagsverk och notiser hem. Sedan blir det en promenad med lillen och MASSOR av plugg resten av dagen!

Har ni förresten sett blondinbelas blogg? Hon skall minsann börja läsa juridik om ett år! Inte oväntat eftersom hon ju är intreserad av det, men var det inte hon som inte hade behörighet i flera ämnen?
Jag hoppas verkligen inte att man kommer in på utbildningar bara för att man är rik och berömd, men har hört att5 det händer ofta i Stockholm...

Vad tycker ni om det?
Publicerat: 2009-10-20 @ 12:14:30


isadora foundation brush

Denna fäljde med mig hem när jag och mamma var och handlade lite ihop. Jag är inte så förtjust i att använda fingrarna när jag applicerar foundation, annu sämre tycker jag om svamp.
Nedan kan ni läsa om vad det står på isadoras hemsida om borsten, själv tycker jag att det är en prisvärd borste, jag tror att den kostade 99 kr. Resultatet bir mycket mer täckande och jämnt än utan borste, även om det tar lite längre tid. Absolut prisvärd, är näjd med köpet!


Foundation Brush
Används för att lägga på foundation och är mycket lämplig vid partiell applicering (t ex näsa, under ögonen). Ger ett fulländat resultat. Även idealisk för applicering av Compact Foundation Powder och IsaDora Express Foundation Stick. Observera! Bör rengöras efter varje användning. Då materialet är syntetiskt, torkar det snabbt.


Publicerat: 2009-10-20 @ 09:09:29


JAA!!!

Svenskt hivvaccin får gott betyg

Svenskt hivvaccin får gott betyg. Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX

Det svenska hivvaccinet Hivis visar oväntat bra testresultat. EU:s vaccinexpert Manuel Romaris säger att en ny studie visar på det bästa tidiga resultat han känner till för ett vaccin av den här typen.

Det svenska hivvaccinet Hivis visar oväntat bra testresultat.

EU:s vaccinexpert Manuel Romaris säger att en ny studie visar på det bästa tidiga resultat han känner till för ett vaccin av den här typen.

- De svenska forskarna verkar vara på rätt väg, säger han till Dagens Nyheter.

Den nya studien presenteras på en aidsvaccinkonferens i Paris på måndagen.

Försökspersoner i Tanzania som fått vaccinet har utvecklat både särskilda immunceller som förstör hiv-infiltrerade celler i kroppen och antikroppar mot de hiv/virusstammar som ingår i vaccinet.

- Det är ett alldeles oväntat bra resultat. Vaccinet är säkert och det skapar ett immunförsvar, säger professor Britta Wahren som är en av forskarna bakom vaccinet.

Säkerheten har också varit god med små biverkningar, enligt Wahren. Men studien är inte avslutad ännu, det är omkring ett halvår kvar. Sedan ska en något större studie göras både i Tanzania och Mocambique.

Ännu är det dock för tidigt att säga om Hivis verkligen skyddar mot hiv.

 

Hoppas verkligen att detta fungerar!

Publicerat: 2009-10-19 @ 16:06:12


kläder till lillen!

Det börjar bli kyligare ute nu, dags att skaffa lite varmt till plutten att ha på sig. Ett vinter täcke och en stickad tröja har han redan fått, men när det blir kallt ute kommer han behöva ett par skor. eller rättare sagt två par ;)
Egentligen är jag emot att plocka på dem massor av saker, men han har knappt någon päls alls på tassarna, så har bestämt mig för att det får bli dessa.


Kommer från Le Chien och kostar 295 kr. Finns i andra babyblå och rosa också, men jag tycker att beige blir bäst, matchar hans päls :)



Där finns även denna fina tröja med halsduk som matchar, även den kostar 295 kr.



Sedan är jag säker på att han också önskar sig denna jacka med pilot emblem på! 355 kr kostar den..
Publicerat: 2009-10-18 @ 23:13:07


helg!

hej! Sitter hemma hos Damir i Eksjö nu, har precis kommit hem från en promenad med Chicco. Snart ska jag åka och sola, sen åker jag och lillen med mamma hem. Blir skönt att koma hem över helgen, dock får man aldrig så mycket pluggat som man skulle behöva :(
Det var allt jag hade att säga nu, vad ska ni göra i helgen?

Kram
Publicerat: 2009-10-16 @ 09:04:46


seminariedags!

Hej!
Tänkte slänga in ett inlägg medan jag ändå sitter vid datorn och skriver ut mina seminarie uppgifter. Har tre timmar på mig att göra dem, borde inte vara något problem, sedan ska jag hem, hoppas på att älsk har städat undan lite, för sedan ska vi åka hem. Känns bättre att ha det någorlunda städat innan man åker, är inte kul att komma hem till en svinstia sen..
igår fixade jag mina naglar, de blev ganska bra! Dock måste jag fixa lack så jag kan göra en ordentlig manikyr..
Men det får vänta, nu har jag i alla fall lite längra och finare naglar!
Publicerat: 2009-10-15 @ 09:51:39


fota

ja, fota är precis vad jag ska försöka få tid med någon gång under dagen. Inte ska jag vara kojstnärlig, utan har fått förfrågningar på ögninskuggor, så måste ta lite bilder för att visa de olika färgerna.
Nu har jag suttit vid datorn för att renskriva anteckningar från föreläsningarna. Det känns enklare att läsa på om man har dem i ett dataskrivet häfte än i sin kladdiga anteckningsbok. tyvärr går det mindre bra, jag får inte så mycket gjort..
Så om några minuter börjar jag nog läsa i stället, kryper upp i soffan med mina duntofflor och Chicco vid sidan, försäkringsrätt är boken idag!
Om nu Chicco vill vara hos mig, han har fårr en ny favoritplats att sova på- min garderob! glömmer jag att stänga den ligger det garanterat en hund där inne sen! har råkat stänga in honom ett par gånger så får vara försiktig!
Så småningom har jag planerat att ta bort dörrarna och istället hänga draperier där. Blir både snyggare mer praktiskt då vårt sovrum inte är så stort, dörrarna tar ju lite plats när man öppnar dem. Dessutom kommer ju Chicco kunna hoppa in och ut som han vill då.

ha det bra så länge!
Publicerat: 2009-10-14 @ 10:58:23


makeförslag!

Ingen som har lämnat något förslag av färger om veckans sminkning som jag ska börja med, så jag lämnar väl ett förslag själv! ;)
Ni är dock fortfarande väldigt välkomna att lämna egna förslag!
mitt färgförslag är i alla fall.... hmm.. gul, grön och blå! tror jag, eller kanske något annat, vad tycker ni?

Sitter lite och letar efter mjukiskläder, känner verkligen att jag behöver ett par set,mycket bättre att ha på sig än jeans varje dag! har hittils inte sett folk springa omkring i mjukisar på skolan, men jag körde på mina idag iallafall! Dock börjar de bli väldigt slitna, så är dags att kassera dem.. Tar alltid ett tag innan folk börjar använda mjukisar i skolan, men har en känsla av att det inte riktigt går mjukisbyxor typen männsikor på min skola.. Ärt faktiskt väldigt många snobbar med "pappa betalar" stilen där, så är mest märkeskläder som gäller, dyra jeans och ralpg lauren skjortor är populärt. Inget fel med det, men som student har jag faktiskt inte råd, ligger redan på minus på konton denna månad.. dessutom är det faktiskt MYCKET skönare med mjukisar!
Publicerat: 2009-10-13 @ 21:36:17


some new clothes?

Lejla är nu på väg till Ullared, och jag hoppas att hon hittar lite smått till Chicco!
Hundkläder är ju så fruktansvärt dyra med tanke på hur lite tyg det går åt till dem! En jacka och en till stickad tröja skulle han behöva nu när det går mot kallare tider.
Vi får se om hon hittar något! återkommer om det senare ;)
Publicerat: 2009-10-10 @ 09:36:08


Chicco!

Dags att ni får se bilder på lilla chicco-picco, fisen, gullegubben, babe, bebis, lillen, ja, kärt barn har många namn. här är han iallafall!

Brukar ligga hos mig i soffan när jag läser rättsfall..


lite småseg.. :)


Ungefär lika stor som min lagbok och väger lika mycket också!

Han känns redan som en del av familjen, det är helt naturligt att han ska vara med oss. Dock har jag haft lite ont om tid sista dagarna, så har blivit alldeles för lite promenader idag och igår ;( Stackaren, får så dåligt samvete!
Snart är jag färdig i tvättstugan, klockan närmar sig 23, men jag tänker banne mig gå ut en sväng med honom ändå! tur att det är helg imorgon, då kan vi ta en två timmars promenad i skogen!
Publicerat: 2009-10-09 @ 22:48:42


diskret

Längesedan jag visade er en sminkning!
Har ju inte direkt tid att göra en sminkning bara för att ta kort och sen tvätta av, så idag för ni nöja er med att se hur jag såg ut till skolan.. Var längesedan jag använde skulla till skolan, har inte ens haft mascara senaste tiden, men idag hade jag lite tid på morgonen!



highlighter platina som primer, på den en ljus ljus rosa från mabelinne, på hela locket och upp till brynet. Sedan en blå skulla av samma märke i globlingen, i ögonvrån och under nedra fransraden.


ingen superkvalité på skuggorna direkt, men i verkligheten var de faktiskt lite starkare än på bilderna.

Är det någon av er som fortfarande läser som tycker att det är roligt med just sminkningar?

Funderar på att köra igång en "veckans sminkning" där ni läsare får välja färgerna. Varje vecka tar jag ett förslag som ni lämnat och gö en sminkning av dem som jag lägger upp här. Ni kan ju gärna skriva om ni vill att den ska vara diskret, passa till bal eller något liknande. Så är det något som skulle tycka det är kul är det bara att lämna förslag till färger bland kommentarerna!
Publicerat: 2009-10-08 @ 15:09:08


bloggisback?

Ni få som fortfarand ekikar in här då och då har nog inte undgått att märka att jag inte direkt uppdaterar så flitigt just nu. Som jag skrivit tidigare beror det på mina studier, jag behöver helt enkelt lägga tiden på annat. Å andra sidan har jag kommit på mig själv med att sitta och läsa andras bloggar istället för att skriva i min egen! Så nu har jag bestämt mig för att inte hålla mig så uppdaterad om vad som hönder i andras bloggar och istället uppdatera mig egen lite oftare. Det kommer inte bli som förut med flera gånger om dagen, och kanske inte några superlånga inlägg, men det blir i vilket fall oftare an vad som varit den senaste tiden!

jag kan börja med att meddela er att jag skaffat hund..
Kände att det blev lite jobbigt när mina hästar försvann att samtidigt flytta hemifrån utan hundar. En gång hund alltid hund finns det ju ett uttryck som lyder, och det ligger kanske något i det.
Jag lägger inte in några bilder idag, har inga fina på honom än, dessutom har jag lite bråttom, har en hel del att läsa om man säger så!
Men jag kan i alla fall säga att han heter Chicco ( inte jag som döpt honom) och han är en Chihuahua på snart ett år.
Jag valde att inte skaffa valp även om det är jättemysigt och jag känner att det är tråkigt att jag missat en del av hans uppväxt. jag är jättenöjd med honom, eftersom han ju redan är rumsren och är van vid att vara ensam hemma då och då. Det kan ju alltid bli prom´blem när man köper vuxna hundar eftersom de kanske inte är uppfortrade så som man själv vill. men jag kände direkt att det "klickade" mellan mig och hans förra ägare, vi hade väldig tlika filosofi om hur en huns ska behandlas. Även om han nu är en liten chihuahua så ska man inte ha honom i en väska och han klarar av att gå själv. Vi har varit ute på promenader i över två timmar och det gör han utan problem.

Nu ska jag tillbaka till min bok!

Ha det bra så hörs vi snart! :)
Publicerat: 2009-10-05 @ 21:33:13



RSS 2.0