Suprise!!

Kära bloggläsare, jag har något stort att meddela!
Jag har nu skapat en ny blogg, så i fortsättningen är det på eyedust ni ska kika in! Det kändes som om jag ville börja om med bloggandet och ha en blogg jag kan känna mig mer nöjd över från första början. Denna blogg har sakta men säkert utvecklats till att bli en skönhetsblogg, i början skrev jag ju om hästar, skola, jobb och diverse andra saker.
Så, min nya blogg är mer renodlad, snyggare, proffsigre och bättre på alla sätt och vis anser jag i alla fall!

Så, jag hoppas verkligen att ni fortsätter följa min blogg och uppskattar de förändringar jag gjort!


Den nya bloggen är redan igång, ett par uppdateringar finns redan, vissa har ni sett förut, men majoriteten är nytt!

Publicerat: 2012-01-03 @ 01:56:18


Daisy by Marc Jacobs





Jag har blivit med ny parfym! Marc jacobs Daisy doftar så underbart, jag föll för den med en gång, den är så fräsh! Dessutom är flaskan supersöt!
Såhär beskrivs den på eleven:
Daisy från Marc Jacobs är strålande och förtrollande. Det är en sprudlande blommig bukett med en fräsch, livfull kant. Doften öppnar med hallon, violblad och grapefrukt för att övergå till viol, jasmin och gardenia. Doften avslutas med en bas av vanilj, mysk och vita träslag.
Jag skaffade boxen, så förutom parfymen fick jag även en lotion med samma doft, plus en liten,liten söt flaska av parfymen som jag gav till mamma.

Parfymen är som sagt helt ljuvlig, men jag blev lite beviken på hållbarheten, jag tycker den försvinner ganska fort för att vara en parfym av den klassen. Problemet är ju dock enkelt löst genom att även använda lotionen. I vikket fall är doften så underbar att jag förlåter hållbarheten.

Jag hittar ingen prisuppgift på hela boxen då dem har utgått, men 50 ml av parfymen kostar 645 kr och enbart lotion kostar 360 kr.
Just nu kan ni dock köpa en liknande presentask med samma parfym HÄR för enbart 325 kr!
Innehåller, Innehåller EdT 50 ml, Body Lotion 75 ml och Shower Gel 75 ml.
Publicerat: 2012-01-01 @ 13:59:39


New years eve

Till nyår ska det givetvis vaa glitter och glamour, men eftersom jag jobbar hela natten körde jag på en mildare variant helt utan glitter. Jag använde min natural palett från sleek, man kan knåpa ihop många fina kombos med den!
Jag körde på en pesonlig favorit, beige med lila glob.

Publicerat: 2012-01-01 @ 02:16:26



RSS 2.0