make it up for new years eve!

Hade tyvärr inte fått med mig kameran, så någon egen tutorial blir det inte. Har däremot hittat ett par klipp som kan vara till hjälp!

/>



åh, hade tänkt lägga in fler och skriva lite, men får fixa det om några timmar när jag fått lite sömn.. klockan är 04.20 och jag slutar 8.00, blev plötsligt så fruktansvärt trött och illamående..
Publicerat: 2010-12-31 @ 04:19:08


Nyårssminkning?

Tror jag ska slänga ihop en tutorial på sminkning inför nyår, undrar dock om jag fick med mig kameran...?
Annars får jag börja i tid imorgon så jag hinner fota då!

Någon av er läsare som har förslag eller önskemål om färger?
Publicerat: 2010-12-30 @ 23:15:08


Att sälja sina trosor

Fick för ett tag sedan en kommentar från hasse angående mitt inlägg om personer som säljer sina använda trosor.
Ni hittar det inlägget här.

Hasse skrev:


Efter en lång tid av hemligt smusslande och efter att ha läst liknande inlägg som de som fins på denna blogg så har jag beslutat mig för att "ge trosköparen ett ansikte". Jag vet visserligen inte om jag är sinifikativ för den genomsnittliga köparen men jag tror inte att jag är väldigt avikande hellre: Jag är ensam och mitt sexliv präglas till 100 procent av detta. Jag har köpt regelbundet av två tjejer i flera år och jag betalar bra för deras använda trosor (mellan 300-600 för en trosa). Vad är det som är så fel? Tjejerna får lite extra pengar och jag får min tillfredsställelse. Hade det varit bättre om jag hade stulit trosor som vissa män gör? Jag vill betala ordentligt istället och lägger en stor del av mina annars ganska magra inkomster på detta.
Varför är så månnga så hånfulla mot detta?
Hans


JAG vill börja med att ge lite cred till dig som går ut med detta.
Vad jag skrev i inlägget var dock inte att det är fel att gå igång på använda trosor, utan att de som säljer bör tänka sig för både en, två och tre gånger.

Sedan kan jag bara allmänt säga att du låter som en sorglig person som lägger så mycket pengar på smutsiga underkläder. Alla har sexuella drifter, att du tillfredsställer dig på detta sätt är naturligtvis upp till dig, personligen kan jag inte förstå varför vanligt sex inte räcker,men vi är som sagt alla olika.

I inlägget skrev jag också att gränsen mellan vad som är lagligt och inte kan vara svår att urskilja. Där har jag ändrt min ståndpunkt, det är trots allt trosor du köper, är det lagligt att köpa sexleksaker bör använda trosor inte vara ett undntag.

Vad jag reagerar på är som sagt att jag inte tror tjejerna är fullt medvetna om vad de gör. Jag skulle känna mig äcklad, smutig och skamsen om okända män tillfredsställer sig med hjälp av lukten från mina trosor.
Om tjejerna är fullt medvetna om vad som egentligen händr, om de inte berörs av det, eller rent av njuter av tanken själv ser jag inget problem med det.

Men hur kan du veta om tjejerna du köper trosor av gör det för att de faktiskt vill eller enast för pengarna?
Jag kan spontant tycka att problemet ligger i just det att du betalar bra med pengar för det. Hade de kunnat ge sina trosor till dig för priset de själva köpt dem för? alltså utan vinst?
Knappast.
Många kompisar jag pratat med om detta reagerar ordentligt när de hör vad man kan sälja en trosa för.
" 400 kr?! Det blir ju flera tusen i månaden! Lätt att jag gör det!"
När de sedan tänkt efter en stund har de alla ändrat åsikt. Ingen av de jag känner kundetänka sig att sälja dem efter att de funderat över vad köparen faktikt ska ha trosorna till.

Är det så att man säljr sina trosor endast för pengarnas skull ÄR det fel helt enkelt.

Naturligtvis är det värre med de män som stjäl trosor, ska någon ha näsan i mina trosor vill jag i alla fall vara ,edveten om det.

Det faktum att de flesta som säljer är studenter med knaper ekonomi tyder ju på att det i slutändan mestadels handlar om pengar.

Numer finns det även annonser från 14 åriga tjejer som vill sälja sina trosor ute. Fruktansvärt enligt mig, säker underbart enligt vissa. I den åldern är man helt enkelt inte mogen nog att fatta ett sådant beslut. Och ingen borde på något sätt tillfredsställa sin sexualitet med något som är ihopkopplat till flickor i den åldern.
Det är endast min åsikt förstås.

Dock måste jag erkänna att jag skulle kunna sälja ett par av mina trosor. Det mesta går att köpa för rätt summa, och för en 50 000 så kanske jag skulle kunna börja fundera över det seriöst. Kanske.

Summan av kardemumman är alltså att jg inte tyckr det är så fel i sig att använda anvönda trosor,även om jag inte förtår varför man väljer det istället för att uppleva riktigt kärlek. Jag tycker att de som verkligen vill sälj sina trosor och känner sig helt bekväm med det kan fortsätta, MEN jag är skeptisk till att många som säljer sina underkläder verkligen trivs med det.

Så, nu är det upp till, er! Vad tycker ni, kommentera och diskutera!

Sedan kan jag ju, efter hasses kommentar, även uppmana er tjejer att hålla ordentlig koll på era trosor i omklädningsrummen, kanske bör ni låsa in dem bland värdesakerna?
Tanken att någon vill stjäla mina trosor har aldrig slagit mig, men jag tänker faktiskt hålla det i minnet...
Publicerat: 2010-12-29 @ 23:11:10


Sandras naglar

Igår gjorde jag Sandras nyårsnaglar, hon ska fira i åre, så vad kan passa bättre än glitter i vinterfärger?



En blåglittrig färg som tonas ut i silvrglitter med hexagoner i silver och lila

Publicerat: 2010-12-28 @ 22:53:07


så var julen över..

Jag har inte haft tid att blogga, jäktigt det här med att fira jul! ska träffa så många på så kort tid!
Idag var jag på rean, men usch för allt folk! orkade inte med att gå i affärer, men fick tag på en nyårsklänning i alla fall. Superfin, men hade helst velat ha en läcker byxdräkt.. fick dock inte tag på en sådan, så klänning får det bli!
Är på lite märkligt humör.. irriterad.. ska äntlogen träna imorgon, blir superskönt!
jo, det var väl det, uppdatering kommer väl snarr igen, ska fixa systers naglar.
Publicerat: 2010-12-26 @ 22:46:52


elins naglar

Idag gjorde jag Elins naglar julfina, svart glitter med strasstenar på ringfingrarna. Svart är en färg som använd för sällan tycker jag! Lika klassiskt och fint som fransk med vit manikyr, passar till allt!





Publicerat: 2010-12-22 @ 22:21:45


snöleopard

Här kommer bilder på Tittis jul och nyårsnaglar, som vanligt fick jag fria händer och måste säga att de blev supersnygga!





silverglitter med leopardmönster blev det!





Tror jag kommer göra något liknande själv snart :)
Publicerat: 2010-12-21 @ 21:01:47


cirkelträing med damerna..

Har precis kommit hem från cirkelträningen, (var allt för länge sedan jag tränade) kändes skönt! Instruktören är verkligen kanon! Dock blev jag precis som sist väldigt yr och illamående i slutet, blir det titt som tätt även när jag inte tränar. Dock känns det lite pinsamt när det inträffar just vid cirkelträningen, jag är den yngsta där, med mig inräknat blir medelåldern.. tja kanske 50 år!
Så att sätta sig ner för att man är så yr under stretchen med ett gäng äldre damer runt omkring som tror att jag gör det för att passet varit så tungt så jag är helt slut.. ja, det känns inte så kul. Så idag ursäktade jag mig med att jag behövde gå på toa och satt där tills det slutade snurra och spykänslan försvann..

haha, utöver det gick passet bra!
Publicerat: 2010-12-20 @ 11:38:49


handstöd

Maros har just  nu fri frakt och 10% rabatt, den fria fraktn gäller endast idag, så passa på!
Jag var ute efter uv topcoat, vilket de tyvärr inte hade.. men passade på att klicka hem detta handstöd:



finns i leopard, tigerfärgade mm, men tycker det passar bättre ,med helvitt. 129 kr
Publicerat: 2010-12-19 @ 20:18:01


my bling bling nails

Här kommer massor av bilder på mina naglar,det är så svårt att fånga effekterna på bild men hoppas att jag lyckats på någon i alla fall. Tittar ni noga kan man se diamant/mosaik effekten på tipparna.




guld och rött med en liten gnutta av svart









Här ser man effekten på långfingret!

Vad tycks?
Publicerat: 2010-12-19 @ 18:46:32


mat,bak och städ!

Tänkte ta en sväng till Willys för att inhandla lite smått och gott, idag blir det moussaka, kladdkaka och dumlekakor minsann! Utöver det måste jag få tummen ur och städa färdigt här hemma..

Idag hittade jag digitalkameran, så ikväll kommer det förhoppningsvis upp bilder på naglarna!

ha det fint!
Publicerat: 2010-12-18 @ 11:20:34


kladdpepparkaka

För ett tag sedan hitttade jat ett underbart recept på kladdpepparkaka, var nog den godaste jag ätit, så funderar på att knåda ihop en till filmen jag och älsk ska se ikväll. Receptet hittade jag på denna blogg., därifrån kommer även bilden.

Kladdpepparkaka
100 g smör
2 ägg
3 dl strösocker
2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker
1/2 tsk malen kanel
1/2 tsk malen ingefära
1/2 tsk malen kardemumma
1/2 tsk malen nejlika

1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt.
2. Blanda samman mjöl, kakao, vaniljsocker, kanel, ingefära, kardemumma och nejlika. Rör försiktigt ner blandningen i äggsmeten.
3. Vänd ner smöret. Häll smeten i en rund form med avtagbarform. Grädda kladdpepparkakan i mitten av ugnen ca 9-10 minuter. Låt svalna. Sikta över kakao vid servering och servera med glöggrädde.


Glöggrädde
Jag hade i 1 msk glögg per dl grädde och tyckte att det blev lagom smak, men självklart går det att anpassa efter hur mycket glögg man vill att grädden ska smaka!

Det är bäst att vispa enbart grädden först och sedan ha i glöggen när grädden börjar bli lite hårdare.
Publicerat: 2010-12-17 @ 21:06:50


sneak på jul/nyårsnaglar!

Hej!
Igår kväll fixade jag mina naglar för jul och nyår. Väldigt långa mot vad jag brukar ha, mycket glitter, men vad fasen, det är ju bara jul en gång om året!

Bilderna är tagna med camen, hittar inte digitalkameran...





Nu ska jag ut o gå en sväng, städa och fixa mat! ha det fint!
Publicerat: 2010-12-17 @ 11:00:11


nyårsfrisyr

Jul och nyår närmar sig fort, vilket innebär massor av festligheter! Därför kan det vara passande med lite inspiration till festfrisyren. Återigen är det Johnny Lavoy som visar vägen, han är lite av en favorit för mig! Snygg att titta på och skapar otroligt fina frisyrer smidigt! bättre än så kan det inte bli!

Jag upplever att de flesta inte vågar sig på uppsättningar, det ser ju så svårt ut! Men det behöver det som sagt inte vara. de flesta av dessa klipp visar just uppsättningar, så testa själva en gång innan ni ska ha frisyren på riktigt.


Utsläppt med lockar fungerar alltid! Videon är superbra och du fixar lätt det ultimata hårsvallet. Sedan kan man ju diskutera hur väl marknadfsföringen i slutet fungerar..


Ännu en uppsättning..


Med lite löshår kan alla fixa fina uppsättningar!

Publicerat: 2010-12-15 @ 13:24:07


byt frisyr utan sax!

Sugen på den där lite längre, romantiska boben? Men vill inte klippa dig? Se och lär, det är enkelt att fejka frisyrer!
Johnny lavoy stylar för ford models och jag älskar hans klipp! Så enkla att göra och det blir så snyggt!

Publicerat: 2010-12-13 @ 12:42:49


Bellas bal

Kom på att jag inte lagt upp bilder på Bella som jag gjorde iordning till balen i somras! Gjorde hår, naglar och make.

Bella har fantastiskt fina drag, vi gjorde en naturlig sminkning med hårupsättning med fläta. Tyvärr har jag inga bra bilder på sminkningen, som ni ser nedan ser man inte ansiktet alls bra på grund av solen.



Uppsättningen däremot fick jag bra bilder på, den blev annorlunda med fin! Att använda orkideér som dekoration har jag aldrig tänkt på innan, det var het ovh håller Bellas idé, men viss fungerar det fint?


Ett set fraska blev det också!





Det blev som sagt inte så många bra bilder den dagen, men Bella var kanonsnygg i alla fall!
Publicerat: 2010-12-12 @ 18:34:08


gaahhhh!!!

Just nu hatar jag mitt liv. Är så trött och sliten, entaperioder kan vara ok, men nu är det förfärligt...
Kämpar med en av tentorna, den andra försöker jag inte ens med. pluggar och pluggar, men får inte in NÅGOT!! Och tiden börjar bli knapp nu..
känner bara för att skita i det och dra ett täcke över mig..
Publicerat: 2010-12-12 @ 14:16:01


naildesign

God morgon människorna!
Jag har precis satt mig i skolan och planerar att ta ett personligt steg framåt i tekniken innan jag bärjar skriva om internräntor, nusummefaktorer, optioner och annat underhållande. Idag ska jag för första gången lägga ut ett videoklipp här!

Eftersom jag själv inte hinner lägga så mycket tid på bloggen tänkte jag visa er några klipp som jag tycker är bra, båda när det gäller naglar, smink och hår.

Börjar med två naeltutorials som ni behöver nagellack, lite mindre penslar, glitter och stenar till bland annat. Kul med designer som går att återskapa både med och utan akryl/gelé. En fördel doch om du har långa naglar..





Publicerat: 2010-12-07 @ 07:19:41


tiden rinner iväg..

Jag kan omöjligt begripa att det är nästan en vecka sedan jag sist uppdaterade här! Och då var det inte ens ett riktigt inlägg. Trodde faktiskt att det var i förrgår jag skrev sist!

Nåväl, pluggandet är fortfarande vad jag lägger tiden på just nu, stress, stress..
Att gå på stan och köpa julklappar kommer inte ens på fråga, så ikväll drog jag iväg en beställning på klapp till mor och far. Är sååå nöjd med det jag köpte, är lvertygad om att de blir glada! Föräldrar är svårt att köpa till, dels eftersom de aldrig vill att man lägger pengar på dem, dels eftersom de sällan har några speciella intressen. Jag kom på något som inte kostade särskilt mycket me som de båda kommer ha stor användning för, kanon!

Publicerat: 2010-12-06 @ 22:37:20


pluggapluggaplugga..

som ni märker börjar inläggen återigen tryta.. första tentan om exakt två veckor.. suck
Publicerat: 2010-12-01 @ 19:03:38



RSS 2.0