international love

Smink var det längesedan ni fick något av här! Använder knappt något nu i sommar, har inte tid och svettar ändå bort det när jag står i vagnen hela dagarna. I Söndags tog vi en dag ledigt och åkte till Jönköping (supermysigt, vad en marknad med folk från massor av olika länder som sålde saker), så då blev det i alla fall lite smink :)
Inte särskilt spännande att titta på, men det är bättre att jag visar enkla sminkningar än inga alls.


ljusrosa över hela locket, mörkare i globen och uttonat i ljust igen.





Publicerat: 2011-07-12 @ 22:47:00


Gott folk

Jag ska meddela att jag klipt av en bra bit av mitt hår. Inget slitet kvar där alltså! Från och med nu ska jag sluta använda skitprodukter och gå till frisör regelbundet!

Nu är mina före och efterbilder kassa, före bilden är för ett par månader sedan när jag var tillfixad och tagen med en vettig kamera. Efterbilden är tagen med datorn, jag är osminkad med morgonruffs. Med andra ord är det idiotiskt av mig att lägga upp detta, men har ändå inget bättre för mig! haha

Före: Efter:


En braaaa bit kortare! Har aldrig varit såhär korthårig tror jag!
Ni ska få bilder som gör frisyren till rättvisa. Har både klippt, slingat och färgat. Var så snyggt precis efter frisören fixat, hon blåste det och formade med rundborste i säkert 30 min, måste lära mig hur man gör!
Jag gick till en ny frisör här i Eksjö, Tipp topp, kommer förtsätta gå dit :)

För övrigt vill jag bara säga att något på bloggen ite fungerar som det ska, väldigt ofta får jag kommentarer som jag inte kan se, först någon månad senare ploppar de upp, så om ni kommenterar men inte får svar beror det på att jag inte ser kommentaren och inte för att jag är nonchalant!

Ha det fint!
Kramar
Publicerat: 2011-07-08 @ 10:33:46


garden

Min kusi Sofie var här för att få naglarna fixade, fick göra vad jag ville vilket resulterade i söra lila naglar med målade grenar och 3D blommor på. Otroligt söta om jag får säga det själv!







Är nog första gången jag gjort naglar som jag känner mig helt nöjd med.. Formen, färgen, designen.. Nu fattas bara att de ska hålla ordentligt så är jag back on track! :)
Publicerat: 2011-07-05 @ 21:15:49


disco

byggde denna nagel häromdagen. Inbyggda hegagoner och folie (första gången jag använder folie), och handmålad dekor. Tycker de blev ganska läckra, men att måla på naglar är något jag måste träna på som ni ser! Även det var första gången, ska skaffa lite fler penslar och färger så jag kan öva in tekniken :)




Sprickan skall naturligtvis inte vara där, nageln sprack när jag tog bort den från övningfingret bara.


close-up
Publicerat: 2011-07-03 @ 22:23:46


black lilly

Har bestämt mig för att öva,öva,öba på naglar så fort jag får lite tid över denna sommar. De börjar bli hyfsade nu, men ännu känner jag mig aldrig helt nöjd med ett set naglar jag gör.
Så, det blir förhoppningsvis många naglar på mitt kära övningsfinger i sommar!

Denna gjorde jag igår kväll, iget komplicerat egentligen, att sätta fast stenar och pärlos klarar vem som helst, men tycker ändå d blev snygga. Gillar inte de droppformade stenarna, men gör man blommor av dem funkar det :)





Har byggt in olika orange och guld glitter, det blå är vanligt nagellack, sedan lite prickar i svart.





Kommer köra på dessa blommor själv någon gång!
Publicerat: 2011-07-01 @ 23:31:19



RSS 2.0