bikini?

Är det någon som har tips på vart man kan hitta fina bikinisar? jag har kollat H&M, Gina, Nelly, bikbok, Lindex, ja väldigt många ställen, men ännu inte hittat någon som faller mig i smaken :( Är ute efter en söt romantisk i ljusa färger, gärna med volanger och kanske i blommigt mönster. Samtidigt ska den vara ganska liten i modellen, vill ju att en så liten del av rumpan som möjligt ska vara vit ;)

Så snälla, tips någon?
Publicerat: 2010-05-31 @ 18:39:22


home

Nu har jag kommit hem från jobb i eksjö. Tänkte passa på att göra något roligt att visa i bloggen, ska fixa naglarna idag i alla fall, får se om det kanske blir någon sminkning också. Det känns inte så roligt att sminka just nu, jag har fått så dålig hy av tentastressen.. :( fast å andra sidan brukar jag ju för det mesta bara visa ögonen på sminkningarna, och där har jag ju inga problem! Får se vad jag hittar på :)
Publicerat: 2010-05-31 @ 16:12:49


Tenta avklarad- nu ledighet!

nästan. Jag skippar dock tentafirandet med att jobba natten, pengar tackar man aldrig nej till! Har även lovat att jobba från 8 på morgonen till 10 på kvällen söndag... Måste säga att jag ångrar mig en aning, men,men

Som sagt, har skrivit min sista tenta för denna gång, ingen aning om hur det gick, men vore skönt att inte dra på sig ännu en omtenta, i sommar blir det både jobb och plugg :( Men börjar faktiskt tycka skolan är kul, har varit tveksam till om det är rätt för mig men nu är jag säker!

Ni kan lita på att bloggen kommer uppdateras bättre nu igen, snart är det även dags att omvandla två små flickor till prinsessor, balen nämar sig! :) Det ska bli jättekul!

Idag var jag inne på Make up Store, en mixing liquid och en blending brush fick följa med hem. Hoppas de är bra för 350 kr gick det på, lite snål är jag ju..

Nu ska jag ut en sväng med Chicco, see you later!
Publicerat: 2010-05-28 @ 19:53:27


bad news

hej! Tänkte meddela att det som ni säkert redan märkt kommer bli lite dåligt med uppdatering nu. Jag har en sista tenta klar inan jag blir ledig, så jag måste bli duktigare på att plugga. Därav tar jag ett litet uppehåll från bloggen. Jag kommer blogga när jag har något speciellt att berätta eller visa, vilket inte händer så ofta nu då dagarna inte är särskilt händelserika just nu..
Men, jag kommer tillbaka när jag har mer tid!

Kram
Publicerat: 2010-05-17 @ 11:14:21


jobbat..

Hej! ber om ursäkt för den slöa uppdateringen, men har jobbat lite..
Jobbade natten tills idag, trivs riktigt bra med att jobba natt! Dock börjar det kännas av nu, kommer nog sova gott i natt...
Fixade mammas naglar när jag kom hem, frans manikyr med lite dekorationer av rosor. Dock hade jag ingen kamera, så blir inga bilder..
Nej, nu ska jag gå och ta det lugnt, imorgon får ni ett vettigare inlägg, ha det fint!
Publicerat: 2010-05-15 @ 20:48:46


kissie på bella & tyra show?

Jag har ju tidigare sagt att jag inte är et stort fan av Bella % Tyra show. Inte för att jag har något emot någon av dem, men jag tycker showen mest är pinsam. Värdelösa inlägg som mest handlar om fjanterier. MEN till och med jag vill ju se vad som händer när Kissie kommer dit! Dock lyckas jag inte hitta inlägget? På bellas blogg kommer jag inte in, Kissie har tagit bort det på sin och på Tyras hittar jag det inte?
Någon som vet vart jag kan se det?
Publicerat: 2010-05-14 @ 07:23:39


PMS kärring

Idag kom min vita kajal, men jag är inte glad för det. Detta har varit en kass dag, har sån sjuk PMS. Jag brukar inte känna av sånt, men idag är jag trött, irriterad, ont i magen och är så hormonstinn så det är inte klokt.
Jag har inte pluggat något, hela dagen har jag bara gjort ingenting. Då känns allt ännu värre..

Jag har suttit och svurit åt människor, hånskrattat åt folk som blev blöta ute i regnet när jag satt i bilen, när det var min tur att gå i regnet var det inte lika kul, orden jag använde var väl inte de vackraste.. ( om det är gud som styr över vädret ska jag knulla honom så hans anus går sönder) var vad jag rablade om och om igen, nej, det är inte likt mig att säga eller tänka så. Förlåt gud..
När jag kom hem från skolan vid halv två ( jag orkade inte vara kvar där) sov jag i två timmar, sedan tog jag bilen till Willys ( tar 3 min att gå) köpte massor av godis som jag egentligen inte ville ha, tryckte i mig allt medan jag satt framför datorn och svor åt folk. Ett par gråtskvättar här och där på det och så förstår ni hur min dag har varit.
Jag känner mig så oerhört töntig, men vad gör man?

Imorgon hoppas jag på en bättre dag, för jag måste verkligen plugga dygnen runt för att klara denna tentan, har varit alldeles för slapp nu! :(
Publicerat: 2010-05-12 @ 21:54:10


todays make

Rubriken stämmer inte så bra dock, jag började med inlägget igår, men så fick jag bråttom och hann inte färdigt, så gårdagens sminkning är detta!

Jag ville fixa iordning mig lite extra med något som syntes, men jag hade inte gott om tid vilket resuterade i att det fick bli ordentligt synliga läppar med kraftig eyeliner.


En brun skugga i globen och vit som highlighter under ögonbrynet, samt eyeliner och mascara


Läppstiftet är från max factor tror jag, jag har visat upp det tidigare

Tyvärr var det någon konstig inställning på kameran, därför det är så suddiga och dåliga bilder, färgerna kommer verkligen inte fram, Synd eftersom jag testade en ny skugga från 120 paletten, blev verkligen en favorit!
Ska visa den igen, med rätt inställning på!

Nu är det dags för mig att börja plugga, men vi ses ikväll!

Publicerat: 2010-05-12 @ 11:36:22


Spänd

Är lite nervig, jag har nämligen betalat in pengar till en person för lite grejor jag ska ha från blocket, dock har jag fått en känsla av att jag kommer bli lurad. Har blivit det innan ( Jo, jag vet att man inte ska betala i förskott) men jag blir så ivrig, så jag orkar inte krångla med andra betalningssätt. Så blir jag lurad, IGEN, får jag verkligen skylla mig själv! Ibland är jag så dum..
Hoppas, hoppas, hoppas att min magkänsla ljuger och att mina saker kommer om några dagar!
Publicerat: 2010-05-11 @ 10:52:15


dermosil body peeling

En favorit i duschen är kroppspeelingen från dermosil.
Den beskrivs som mild men effektiv, innehåller naturliga mandelskal och eteriska oljor. Den tvättar skonsamt bort döda hudceller och skall användas 1-2 gånger i veckan.



jag tycker att det är en lagom mängd korn i den, ofta tycker jag att peelingar tar för lite. Dock brukar jag använda den ihop med en hård borste, så då river det ganska ordentligt, blir helt röd efteråt, detta är dock inte något jag gör flera gånger i veckan!
Som sagt en effektiv peeling, dock skulle det vara trevligt om den hade en trevligare doft. Den luktar inte illa alls, utan sådär rent och anonymt om man kan baskriva det så. Jag hade gärna haft en söt doft. Dock är det ju en produkt som ska ta hand om din hud och innehålla så lite onaturligt som möjligt, så kanske hör söta dofter inte hemma där.

dermoshop kan du köpa kosttillskott, make up, hår och hudvårdsprudokter av olika slag till bra priser, där hittar du även dermosil som har släppt en designkollektion. På sidan hittar du bland annat mineralmake up från märket Devote, en foundation kostar endast 97 kr och den har fått Finlands astma och allergiförbunds symbol, defenitivt värd att testa!


Hudcreme, tvål och handsoap från dermosils designkollektion
Publicerat: 2010-05-11 @ 10:01:06


välkommen!

Ha,ha blir många täta inlägg nu!
Men detta blir förmodligen det sista för idag. Såg att statistiken fördubblats idag, jag vet inte varför, men
VARMT VÄLKOMNA hit ni som är nya läsare, hoppas att ni fortsätter kika in då och då!
Släng gärna in en kommentar om nu har lust! :)



Hittade en inte supercharmig bild på mig från vår inflyttningsfest, tänk vad fort tiden går! Saknar faktiskt mitt svarta hår lite när jag ser den, men nu ska jag banne mig ha det ljusare ett tag så mycket som jag slitit på det för att bli av med det svarta!
Publicerat: 2010-05-10 @ 21:00:23


mina nya naglar


FÖRE


Här har jag kortat ner naglarna från förra förlängningen och filat bort i princip all gammal akryl, tyvärr fick jag inte bort precis allt (har så dåliga filar), vilket påverkade slutresultatet lite

EFTER



En naturlig akryl med lite extra skimmer i (blandat själv) har lagts över hela nageln. Sedan ett par enkla vita blomdekorationer med stenar i här och var


Jag tycker faktiskt att det blev riktigt bra, ett stilrent och fint alternativ tilll vanlig fransk manikyr




tyvärr fick jag dem inte så bra på bilderna.. De vita blomorna tänkte jag först bygga in i acrylen, men eftersom jag egentligen inte har tid att sitta och fixa med naglar nu så lade jag bara ett topcoat över. Vilket var dumt, för bladen sätter sig inte riktigt ordentligt, får fixa det med lite nagellim.

Det känns skönt att ha lite kortare naglar nu, de förra var på gränsen till för långa, går betydligt enklare att manövrera tangentbordet nu!

Jag blev nöjd, vad nycker ni?

Publicerat: 2010-05-10 @ 20:42:07


update

okej, sidan jag visade i förra inlägget för "tan thru" bikinis är inte alls någon höjdare! Det är endast deras genomskinliga bikinis som är tan thru! Själv förstår jag inte vitsen med att ha en genomskinlig bikini, då går jag faktiskt hellre naken tror jag...
Publicerat: 2010-05-10 @ 17:46:13


Tan thru bikini

Ni har säkert inte missat att man nu kan köpa badkläder som släpper igenom solens strålar så att man fär en jämn bränna över hela kroppen.
jag blev superglad när jag fick nys om detta och gick genast in på hemsidan som aftonbladet angav då de publicerade artikeln om badkläderna. Lite besviken dock, både över priset och de ganska fula plaggen som fanns att välja på. Efter det har jag kikat runt lite, och det finns massor av andra som säljer dessa bikinis, en av de bättre sidorna jag hittade är brazilian-bikinis, så jag funderar på att beställa därifrån, dock är det fortfarande aningens dyrt för min smak med ca 6090 för en bikini, men kanske är det värt det?
Vad tycker ni?


Publicerat: 2010-05-10 @ 16:07:05


nae

ingen kajal kom i lådan idag :( Vilket kanske är bra, för hade jag fått den idag skulle det vara svårt att låta bli att leka lite med smink, så förhoppningsvis får jag lite pluggat istället. Dock började jag fila ner scrylen på mina naglar igår, och var "tvungen" att göra klart det idag, så nu har jag filat ocg filat hela morgonen, precis kommit igång med plugget. Men jag tror jag hinner med det jag ska idag ändå :)
Får se om jag lägger ny acryl på naglarna idag eller imorgon, kommer göra väldigt diskreta och naturliga naglar denna gång :)
Publicerat: 2010-05-10 @ 12:07:38


i biblioteket

Hej på er! Slänger in ett litet mini inlägg nu bara, har precis kommit till biblioteket. Jag har laddat upp med pastasallad, juice, vindruvor och godis, så nu ska här pluggas!

Vad har ni för er idag? :)

Jag har förresten beställt en vit kajal från L8 Nyberg, förhoppningsvis kommer den imorgon, har gått och suktat efter den länge, så hoppas verkligen att den är så bra som den verkar!
Publicerat: 2010-05-09 @ 10:57:03


dags att krypa till kojs?

Vet att det är Lördag. Och att klockan bara är tio, men sitter man själv hemma och ska plugga finns det helt enkelt inte så mycket energi..
Imorgon ska jag upp halv sju, ut och promenera sedan dra in till skolan och pluggapluggaplugga..
Kanske en sväng in i någon affär också, funderar på att köpa en supernagelfil och fila bort all acryl på mina naglar så jag kan lägga ny, börjar tröttna på de jag har nu..



Blev jättenöjd med dem, men som sagt, tröttnar fort. De har hållt riktigt bra, kul att jag gör framsteg! Inte spruckit någonstans, utan anledningen till att de ser lite halvdana ut nu är för att de helt enkelt behöver fyllas på, min egna nagel växer. Dock har jag varit jätteslarvig med att olja, så det måste betyde att jag gjort ett ganska bra jobb när de håller ändå?

Är för övrigt jättesugen på att skaffa ett konad nailstamping kit, någon som testat dessa? De verkar jätteroliga och smidiga, men lite i dyraste laget, å andra sidan sparar man ju på dem i längden eftersom man kan använda dem flera gånger, dekorationer som stickers osv använder man ju bara en gång.
Publicerat: 2010-05-08 @ 22:09:57


Balmake

Detta är bilder på en gammal sminkning jag gjorde, kanske var det till nyår?
Hur som helst så tycker jag att en sminkning som denna passar jättebra till en bal, det är lagom mycket men ändå känner man sig lite glammigare än vanligt, lösfransar gör stor skillnad!






Jag tänkte göra några balsminkningar att visa er nu när det närmar sig, är det någon som har önskemål om färger?

Publicerat: 2010-05-08 @ 15:56:56


Råolja

Här kommer ett läsvärt inlägg! Har faktiskt stulit det rakr av från min kära syster!
Så, läs och lär, kanske kommer ni ändra era vanor framöver..

Mineralolja är en ingrediens som ingår i otaliga hudvårdsprodukter vi använder oss av dagligen.
Mineralolja- det låter ganska bra eller hur? Olja med mineraler i, eller?! Mineralolja framställs av råolja som hettas upp till kokning. Ur råolja utvinns asfalt, diesel, eldningsolja, fotogen, bensin, gas, lösningsmedel, plast, syntetfibrer och alltså mineralolja som används i makeup och hudvårdsprodukter.

1979 skrevs "Risker med olja" av Arbetarskyddsstyrelsen. Där beskriver man riskerna med att få mineralolja på huden. Man uppmanas att omedalbart tvätta bort oljan med tvål och vatten!
Har vi blivit dummare med tiden kan man undra? Idag används denna mineralolja i flertalet skönhetsprodukter. Varför? För att den är billig, jättebillig.

Mineralolja har ett flertal olika benämningar, här är några av dom:
Mineral Oil, Mineralolja, Medicinsk vitolja, Oleum petrolen, Oleum vaselini, Ozokerit (t.ex i maskara), Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Paraffinum, E 905 (Mikrokristallint vax), Paraffin, Paraffin Oil, Petroleum, Polyisobutene (t.ex  i lipgloss), Vaselin, Vaselin Oil, White mineral oil, Vit mineralolja, Liquid paraffin.

Mineraloljans egenskaper.
- den är billig
- absorberas inte av frisk hud
- innehåller inga fettsyror
- hindrar upptagning av fettlösliga vitaminer
- härsknar aldrig, håller i tusentals år
- bryts ner dåligt i naturen och förorenar vatten och jord. Utvinns av ej förnyelsebar råvara- miljöförstörare
- torkar ut huden

Mineralolja känns mjukt och skönt på huden då du smörjer in den. Efter en liten stund måste du smörja igen, och igen. Anledningen är att den torkar ut huden och skapar ett beroende. Mellan 40 och 60% av hudens porer täpps till av mineraloljan vilket gör att hudens naturliga egenskaper hindras. Det finns även studier som visar på att mineralolja lagras i kroppen vid långvarigt användande och kan leda till ledgångsreumatism. Mineraloljan bildas i en nedbrytningsprocess långt ner i jorden av dött växtmaterial. Det finns ingenting där i som kroppen behöver.

Mineral Oil free är en märkning som finns på många produkter. Detta innebär att produkten innehåller max 10% mineralolja. Det är 10% för mycket! Var kritisk när du läser innehållet på dina produkter.

Vegetabiliska oljor bildas i den uppbyggande livsprocessen hos växter. Oljorna bildas i växtens frön och frukter. Ur fröet bildas en grodd som kan växa tack vare näringen i denna olja. Alltefter vilken art växten tillhör, förekommer oljan i grodden, fröet eller hela fruktköttet.

Vegetabiliska oljors egenskaper:
- de är dyra
- absorberas av huden
- innehåller livsnödvändiga fettsyror
- kort hållbarhet då de härsknar relativt snabbt
- bryts lätt ner i naturen, utvinns av förnyelsebar råvara- miljövänligt
- är bra för huden, stimulerar hudens naturliga funktioner. Kan höja cirkulationen och näringsupptagningen.
- ökar självläkningen och motståndskraften i huden


Använd inte mineralolja till att vårda din ömtåliga hud! Mineraloljor är jättebra till smörjning och fettning av dött material så som bil- och båtmotorer. Använd istället naturligt vårdande oljor. En kallpressad, ekologisk jungfru-olivolja som du köper på Ica är tusen gånger bättre än en hudlotion med mineralolja i, trots att det i den finns extrakt av både ros och Aloa Vera. Vill du ha en doft på din kroppsolja- blanda i någon droppe eterisk olja!

Dermanord är ett Svenskt företag som använder sig av endast vegetabiliska oljor och oftast ekologiskt odlade - inga Mineraloljor eller syntetiska oljor.
Rosenserien är fri från animaliska ingredienser, alkohol, mineraloljor och kemikalier.
Marja Entrichs produkter utvinns ur biologiska råvaror från hela världen som odlas under minutiös kontroll
Publicerat: 2010-05-08 @ 15:45:45


klädbyte

För ett tag sedan fick jag en kommentar här på bloggen om att jag borde bli medlem i klädbyte. Det är alltså en hemsida som man kan registrera sig på, skapa en egen garderob med kläder man tröttnat på och sedan byta med andra personer.
Jag trodde ärligt talat inte att det skulle fungera så bra, men nu har jag haft min garderob där ett tag och jag är jättenöjd!
Många av kläderna som finns där är helt nya, och det är jättekul att få kläder hem i lådan utan att man har betalat något för det!
Allt är gratis, det enda du behöver betala är frakten för de saker du skickar.

Genom att gå med i klädbyte får du alltså:

Kläder eller andra saker gratis
Du blir av med saker du tröttnat på som bara ligger och samlar damm
Du gör något för miljön utan att ansränga dig alls

DET ÄR KUL!




Så rensa ur dina garderober och registrera dig du med :)

Publicerat: 2010-05-08 @ 11:29:41


Tränat

Hej! Kom precis hem från gymmet, har varit och pumpat lite idag (!) Innan dess Skrev jag och två fina flickor en inlämning, blev klara, bara lite finlir kvar :)
Var så hungrig nu närjag kom hem, så har börjat fixa en pastasallad. Dock kunde jag inte hålla mig, så nu har jag stoppat i mig resterna från gårdagens middag.. blir nog till att äta pastasalladen sent eller i morgon för nu är jag mätt!



Jag och bejbi, är han inte för söt? :)
Publicerat: 2010-05-07 @ 19:39:33


extra volume collagene

Sorry, mascaran jag köpte var inte alls från isadora, utan fråm Loreal. Extra volume collagene waterproof.



Mascara berikad med Hydro-kollagen, som bygger volym från in- och utsidan. Extra-Volume Collagene har en megaborste som är 2x större än en vanlig borste. Den skall ge upp till 12X mer effekt utan klumpar.
Den innehåller 9 ml och kostar ca 160 kr.

Före                                                Efter




Att den innehåller hydrocollagen säger mig ingenting, jag har ingen aning om vad det är för något. Vi börjar med det positiva:
-Den ger fylligare och längre fransar ( precis som alla andra mascaror )
-Dem ger verkligen mer volym och det ser nästan ut som om jag använt fransböjare när jag applicerat
-Borstens form och storlek gör att man kommer åt fransarna relativt bra
-Den är verkligen vattenfast och sitter ordentligt, jag har duschat med den några gånger, och den sitter kvar

Negativt:
-Resultatet blir ganska oäkta känner jag, lite småklumpar, lite spindelbenseffekt.
-Den kändes nästan lite gammal fast de är nyinköpt, det ramlar lite torra partiklar från den när jag applicerar, måste plocka bort dem med tops efteråt.

Överlag tycker jag alltså att det är en bra mascara, speciellt då man ska ut eftersom den sitter så bra och ger supervolym. Men absolut ingen ny favorit. Jag vill inte att det ska synas för mycket att jag har mascara, alltså vill jag få färg, fyllighet och volym men med väl separerade fransar.

Någon som testat denna? Vet att andra har gett den väldigt bra betyg..



Publicerat: 2010-05-07 @ 07:29:05


hotellet..

Längtar så otroligt mycket till 16 Juni! Kollar lite bilder och läser lite om Turkiet typ varje dag :) Såhär ser hotellet vi ska bo på ut:



Inte superfint, men det ryktas om att det är bra! Jag är dock inte en person som bryr mig särskilt mycket om hur man bor, jag åker inte utomlamds för att se väggarna på ett hotellrum! Förmodligen kommer jag vara på stranden senast halv tio varje dag, hoppas verkligen på fint väder!!!
Publicerat: 2010-05-06 @ 20:17:52


En vacker dag..

Jag började dagen med en otroligt härlig promenad, vädret är så underbart! Sedan kom jag hem och kikadei bloggen, en enkel kommentar som värmde:

Vem blir inte glad av att få höra det?! Jag blir glad för alla kommetarer jag får, men att höra detta från någon man inte känner blir förstås lite extra.
Så till er som läser min blogg; NI ÄR VACKRA VÄRDEFULLA OCH UNDERBARA! Hoppas jag också lyckas sprida lite glädje.. :)



Det ska likna en pussmun, jag har inte riktigt fått in den posen ;)
kanske inte syns här, men idag har jag lagt en gansla naturlig make, men med naturligt markerade läppar och har försökt jobba fram superlyster i huden! Kanske visar jag mer ikväll, beror på hur mycket jag får gjort nu när jag ska plugga...

Ha det underbart!
Publicerat: 2010-05-06 @ 12:17:35


Turkiet

Nu har vi bokat en resa till Turkiet i Juni! Blir spännande, där har jag aldrig varit och jag ser verkligen fram emot det! Vi ska inte helt oväntat till Alanya, hotellet blir Villa Sunflower 2, vilket har fått gott betyg av de som bott där, tror dock inte det är så många ungdomar som bor där, vilket inte gör mig särskilt mycket.



Staden är känd för sitt heta nattliv, samt de flera olika resturanger och pubar som finns där. Det finns mat från flera olika kulturer, men det är svårare att få tag på typisk turkisk mat längst turiststråket. ( alltså kan man äta köttbullar med potatis och brunsås). Lite tråkigt, men jag kommer tvinga med mig resten av gänget längre bort för att få äta riktigt mat, jag vill uppleva kulturen lite också :)
Det går även en gratis buss från hamnen till det stora partystället auditorium, något vi defenitivt ska göra!


Visar lär shaka sina kroppsdelar som aldrig förr på detta dansgolv!


Längst strandpromenaden kan man gå en längre sträcka där det även finns träningsredskap upsatta, kanske något att börja varje morgon med?

Alanya har mycket att visa upp tack vare sin långa hisoria. Staden har precis som Turkiet i stort styrts av många olika imperier under de senaste 1000-talen. Ett av de mer betydande var Seljuksultanatet Rûm under medeltiden. Under denna tid restes flera betydande byggnader, såsom Kızıl Kule (år 1226), det röda tornet.
Bland andra sevärdheter kan nämnas grottorna, varav den mest kända, Damlatas (nordväst om staden), upptäcktes 1948 och kan nås till fots. Här hänger kalkstensformationer i vackra ”klasar” och den åretruntvarma grottan ska vara särkskilt nyttig för de som lider av astma eller bronkit.



När det gäller shopping är det ungefär vad som brukar finnas när man åker utomlands. piratkopior, läder, vattenpipor, kanske skulle utöka vår vattenpiasamling lite, pipor från Turkiet lär ju vara grymma! :)
Publicerat: 2010-05-05 @ 11:10:24


Lost

Här kommer äntligen en sminkning!
Inget märkvärdigt dock, utan jag hade den i skolan igår, men det är i alla fall något utäver foundation och rouge som jag annars har!



Foundation och rouge från makeupcosmetics, concealer från MUS och bara cerat på läpparna



Nyplockade ögonbryn! Ändrade formen lite, blev riktigt nöjd :)



Jag hade brådis och anväde ingen primer till skuggan, senare på dagen lade jag även primer, färgen kom fram mycket finare då, men det får jag visa en annan dag.
Skuggan heter Lost och kommer från makeupcosmetics. Den syns jättedåligt på bilden, men den skimrar vackert i lila och blått, det ser nästan ut som om jag lagt flera skuggor, verkligen kanonfin!
En ordentlig eyeliner på det (använder en från H&M) och över eyelinern en blå glittrig eyeliner, även den från H&M.
Mascaran är ny, från Isadora, ska recensera den i övermorgon.





dags att plugga!
Ha det fint!

Publicerat: 2010-05-05 @ 07:43:05


Goood morgon!

Jag har recis ätit frukost, massor av knäckebröd och äpple!
Var duktig och gick upp vid 6 idag, ska vara i skolan 8 och plugga, sedan hem till Chicco en snabbis för att ha seminarie vid klockan ett. Jag hoppas verkligen att jag får lite gjort idag, denna kurs har jag svårt för :(
Dags att hitta något att klä på mig.. Tittar in igen senare, får se vad jag har att bjud på då!

pusshej
Publicerat: 2010-05-04 @ 06:40:57


stövlar :)

Är väldigt glad över mina nya fina gummistövlar! Somriga och fina, nästan så jag hoppas att det börjar regna snart!



Som ni ser är de rosa genomskinliga med blommor, gillar att sulan är helt genomskinlig!
Publicerat: 2010-05-03 @ 14:22:24


lite mer hår..

Ni minns kanske att jag köpte nya produkter till mitt hår för ett tag sedan?
Nu har jag testat dem i någon vecka, och även om det tar lång tid att förändra ett hårs kvalité kan jag uttala mig om dem.
KÄRLEK!!! jag går ALDRIG tillbaka till vanliga schampon mer!

Så här ser min nya hårvårdsrutin ut:
Jag tvättar håret med ett schampo från Tigi, en pumpflaska med ett starkt grönt innehåll med slajmig konsistens, svårt att få till lödder, men man får helt enkelt jobba lte mer och stå ut med att det inte flyger skum kring skallen. Jag gillar doften och det räcker mycket längre än vanliga schampon som tar slut så fort.

Sedan använder jag en inpackning från hårologi, jag använder den inte varje gång eftersom jag är lite snål, den var lite i dyraste laget för mig... hur som helst, jag gillar designen på burken ( även om det inte har så stor betydelse för hur mitt hår blir), innehållet har en ganska hård konsistens, inte så krämig  som de brukar vara, färgen är ljusrosa och håret blir superlent av den!

Eftersom jag har så tunt hår blåser jag det aldrig med fön, det får volym och självtorkar snabbt ändå. När håret är halvtorrt sprayar jag i en "hårkursspray" från hårologi. Jag trodde först att den skulle fungera som ett balsam ( jag använder inte balsam eftersom det tynger ner håret en aning) men det gör inte håret vare sig lent eller håller det utrett tycker jag, däremot känns håret mycket starkare och tjockade efter att jag började använda den, så jag är supernöjd!

Efter dessa steg känns håret tjockt och frächt, men med min dåliga hårkvalité är jag ändå inte riktigt nöjd...
Jag använder en gel från sebastian o hela håret som vårdar och ger glans.


Till topparna som klyver sig och blir risiga lätt använder jag ett serum från goldwell som verkligen återfuktar insetnsivt, man får akta för att inte ta för mycket så att håret ser flötigt ut.

Det hela avslutas med glanssprayen som jag skrev om i förra inlägget och sedan har jag ett jättefint håt (kan självklart bli bättre) men med tanke på hur dålig hårkvalité jag hade innan och hur kort tid jag har använd produkterna är jag otroligt nöjd, mitt hår har verkligen blivit tjockade och mer livfullt, mina lockar börjar också komma tillbaka :)

Som ni ser har jag inte länkat till alla produkter i inläggeteftersom jag gjort det tidigare, är ni intresserade av någon produkt kan ni ta en kik i detta inlägg.
Publicerat: 2010-05-01 @ 05:28:55



RSS 2.0