pillow

Kikade på H&M Home, har inte v arit ett stort fan av de sakerna innan, men nu fanns det mycket jag gärna skulle ha hemma hos mig! Kuddar är alltid mysigt, här är några av de jag tyckte var lite extra fina!



Publicerat: 2010-03-31 @ 10:27:42


God morgon!!

Sitter här och tittar på Bella and Tyra show medan tvättmaskinen går för fullt, ska strax ner igen. Showen var väl dock inget för mig, såg bara några minuter, men inehållat var inte direkt något av intresse, skvaller och lite skitsnack, helt ointressant och jag tycker båda framställer sig själva som fjortisar..
Fullspäckad dag idag, har massor att göra, så bäst att sätta fart nu!
Publicerat: 2010-03-31 @ 08:22:30


Nagelstickers

Hej! Titta vad jag beställt till naglarna! 10 st olika nageldekorationer, olika blommor.. Tycker det kan passa nu till våren, tänkte använda dem i helgen när jag ska göra mammas naglar om jag hinner få dem tills dess..




Publicerat: 2010-03-29 @ 17:06:20


glömde!

Glömde ju bort att skriva vart ni kan köpa tiaror i förra inlägget! Dock går det fort, jag säger kort och gott tradera. Tiaror är onödigt dyra på de flesta ställen, och det finns inte så värst många butiker att köpa dem i. På tradera hitar nu superfina tiaror till bra priser, så jag skulle defenitivt köpa därifrån!
Publicerat: 2010-03-28 @ 22:58:23


balspecial 2

Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att balspecialen legat vilande efter första inlägget, men som sagt skolan tar tid.

Idag blir det ett litet inlägg om tiaror ! Jag tycker det är otroligt fint att använda tiara, man får passa på vid balen eftersom det kanske känns lite väl uppklätt annars.
Tiaror finns i alla tänkbara former, storlekar och färger!





För dig med kort hår är tiaran en riktigt bra sätt att få frisyren att kännar lite glammigare, hur fin är inte Rihanna i denna söta tiara?



Ofta ser vi den till en strikt och hög upsättning likt denna..



Jag föredrar dock lockigt och romantiskt, en frisyr likt denna är helt underbar!!

Som sagt är det ett jättebra och enkelt sätt att få en frisyr att kännar mer glamourös. Använder du tiara kan du till och med fixa din balfrisyr enkelt själv!

Ha i lite mouse i det handdukstorkade håret, låt det självtorka. Ta sedan ett pulvervax i hårbotten för att få volym och stadga ( tex oasis dust it eller liknande ) använd sedan en locktång och locka igenom hela håret, använd gärna olika storlekar för lite mer liv i håret. När du lockat en slinga fäster du direkt upp den mot ditt huvud i rullar, svårt att förklara, men så att det ser ut som papiljotter fast utan papiljotter i. En bra idé är att använda en mindre locktång på överhåret och en större under på längderna.
När hela håret är lockat och upsatt låter du det svalna och släpper sedan ut det. dra försiktigt med fingrarna genom lockarna och spraya lätt, fäst din tiara och då får en frisyr som kommer likna denna, med naturliga lockar!

Publicerat: 2010-03-28 @ 13:18:25


Sommartid!

God morgon på er! Alla har väl kommit ihåg att ställa om klockan tll sommartid? Den ska alltså vridas FRAM en timme. Förr hade jag svårt att komma ihåg om den skulle vridas fram eller tillbaka, men fick lära mig ett knep för att ha koll på det. På sommaren ställer man fram sina utemöbler, och på vintern ställer man tillbaka dem, klockan fungerar likadant!
Jag är i Eksjö nu, hos Damirs mamma, var längesedan vi träffade människorna här, så har varit trevligt, men idag måste vi hem igen. Jag kanske kan göra ett bättre inlägg då, har ju iga bilder eller något på denna datorn.

Ja, det var väl allt jag hade för denna gång! Ha det fint :)
Publicerat: 2010-03-28 @ 09:40:29


Tentadags!

God morgon allihop! Måste bara säga att jag är så glad över de läsare jag har, är inte så att min blogg är särskilt stor direkt, men ni som läser är verkligen trogna läsare! Har ju inte bloggat ordentligt på jag vet inte hur länge, men ändå går ni in här och kikar, tack för det!

Mellan klockan två och sju idag skrier jag min tenta, det kan verkligen gå hur som helst, men jag behöver förmodligen en del tur för att klara den...
Dock börjar jag först nu komma in i hur det är jag ska plugga, det är ju inte riktigt samma sak på gymnasie som på högskola/universitet, så förhoppningsvis kan jag fixa en omteta samtidigt som sista kursen!

Nog pratat om skolan, nu kommer jag kuna uppdatera lite bättre här fram tills nästa tentaperiod! Gud vad bra det skulle vara att ha en medbloggare, så man var två som kunde uppdatera... får suga vidare på den karamellen, kanske skule vara en bra idé? Dock vil jag nog i så fall att det ska vara någon som också håller sig till ämnet skönhet, vill inte att det ska formas till någon modeblogg..

Här kommer några naglar jag byggde precis när jag fick hem akrylen! Kan inte påsta att allt är vackert direkt, men som nybörjare kan man inte heller förvänta sig det?



Här är den första jag gjorde, med pastellblå akryl. Det var den nedre delen jag gjorde först, blv väldigt missnöjd, så gjorde den övre efteråt, blandade i lite blått glitter. Båda blev ruskigt fula!



Gav det ett nytt försök med den vita prisma akrylen, byggde även in en blomdekor. Stor förbättring mot den första då jag fick bättre koll på hur mycket vätska jag skulle ha i förhållande til akrylen. Förtfarande ganska missnöjd dock.



Tredje nageln blev med rött glitter, färgen är mycket finare i verkligheten, blev supernöjd med just färgen. Nageln är dock fortfarande sådär, ett för tjockt lager, dessutom var jag för lat för att fila ordentigt.



Sedan var det dags att testa på något nytt! gjorde hela nageln i glittrig rosa med mörkare längst ut som sedan blev lite ljusare, nageldekor i form av en blomma jag försökte göra i akryl och blad med en two way pen. Det blev ju inte särskilt bra, men övning ger färdiget!



Nästa gång jag testar får jag nog försöka med en mindre pensel dessutom. Men dröjer nog ett tag innan jag ger mig på det igen, har fullt upp med att lära mig mer basic saker!



Sedan skulle jag och älsk göra en tillsammans. Han fick blanda ihop en akryl och lägga den, sedan dekorerade vi ihop. Han hade en annan teknik, tog helt enkelt och målade på akrylen som ett nagellack, blev ju tunt och bra, dock genomskinligt, men det kanske kan passa ibland..
Att fila struntade vi helt i, på kom istället två kiwi och en passionsfrukt! Färgen på den här nageln se på bild ganska äcklig ut, men i verkligheten var den riktigt vårfräsh!



Så bestämde jag mig tillslut för att skärpa till mig och inte hasta igenom allt. Jag filade ordentligt och var noggrann och se! Denna blev jag riktigt nöjd med!



Jämn och fin, och jag älskar prisma akrylen! Tycker det är roligt med något annat än vanlig vit fransk, men för de som inte känner sig bekväma med färg är denna jättebra för att ändå piffa upp det lite!
Superfin :)

Eller vad tycker ni?

Så, färdigbloggat för denna stund kanske hörs vi igen efter tentan! Två inlägg på en dag, det var längesedan ;)

Kram på er!
Publicerat: 2010-03-26 @ 08:23:37


plastburk från H&M

Hej! Tänkte tipsa er som jättebra små plastburkar från H&M. Jag använder dem för att blanda egna akrylfärger, men de fungerar fint till andra saker! Häll över krämer, gör pulver av ditt trasiga solpuder och rouge eller bara förvara små saker som lätt kommer bort, örhängen och så vidare.
Det är två burkar i en, som siter ihop locket på den ena burken utgörs av botten på den andra, du får alltså skruva bort hela översta burken för att öppna den nedre.
Tror de kostar 20 kr, har även för mig att jag sett mindre varianter, men när jag letade sist kunde jag inte hitta dem. Synd, för dessa är egentigen lite för stora för att förvara små mängder akryl i.

Publicerat: 2010-03-22 @ 13:26:41


akryl naglar

Hej! Tänkte visa bilderna jag lovade på naglarna jag byggde för någon dag sedan.



Dekorationer i form av prickar gjorda med two way pen i färgen på bilden







Som ni ser är det lilaglittrig akryl jag använt. Jag kunde inte göra prickarna på högerhanden eftersom jag är så dålig på att använda vänsterhanden, så Damir fick hjälpa mig! Jag är ganska nöjd med tanke på att jag ine hade någon bra fil och at penseln jag använde var jättedålig.. Men helt ok för att vara första gången!

Publicerat: 2010-03-21 @ 22:07:25


nya naglar!!

Efter fyra dagar uten ett end inlägg tycker jag att det nu är dags för lite bloggande. Jag har tagit det lugnt med pluggande idag, köpt en sele till Chicco så ha slipper ha halsband och lagat mat, myst lite med älsk.
Passade även på att testa bygga naglar med akryl på mig själv för första gången!
Batteriet på kamerat är slut, så tog bild med datorn, som ni vet är den kass. Förhoppningsvis får ni bättre ilder imorgon!

Innan, riktigt korta naglar..



Efter, förlängning med till och akryl, lilaglittrig manikyrrand





Jag är nöjd, men det kan självklart bli bättre! Lite svårt att göra på sig själv bara, är inte bra med vänsterhanden.. ska bli intressant att se hur länge det håller!
Publicerat: 2010-03-18 @ 21:38:43


bal...

Tänkte bara lägga in en bild på hur jag själv såg ut på balen!
Jag har nästan inga bilder allt tyvärr, vet inte vart de tagit vägen..

vet att man inte ser så bra här, men tycker det är en fin bild i alla fall :)
Ska se om jag hittar några bättre senare.
Publicerat: 2010-03-14 @ 10:59:19


back to tha skola

God morgon! Håller just nu på att laga lite mat, sedan blir det in till skolan och sitta där i princip hela dagen.. Första tentan den 22 och andra 26.. Fyra dagar på mig att ladda om inför den andra tentan alltså, tror INTE det blir någon tentafest efter första för min del!
Ledsem att bloggen är kass just nu, men utbildningen måste gå först!

Har någon några bra knep för hur man skall peppa sig själv till att plugga ordentligt och att få studierna mer effektiva?

Publicerat: 2010-03-14 @ 09:46:26


uppdatering..

Ni kan förbereda er på att det förmodligen kommer bli dålig uppdatering här den närmsta veckan. Just nu har jag det verkligen stressigt, saker skall lämnas in och tentorna kommer allt närmre... Jag har verkligen inte lyckats lära mig något, så ligger dåligt till!!
Ingen som läser som råkar vara ekonom? Behöver hjälp!!!
Publicerat: 2010-03-10 @ 19:56:37


framtiden...

Framtiden innebär många saker. För ett tag sedan skulle jag med få ord beskriva mina känslor inför framtiden som osäker, opåverkbar, något jag räds över som jag måste in i, fast med en gnutta hopp och lite ljus.
Det är helt fel.
Jag har min framtid i mina händer och den ser ljus ut, väldigt ljus. Den kanske inte blir som jag tänkt i dagsläget, den är fortfarande väldigt osäker, men det är jag som sitter vid rodret. Vad som bäst beskriver mina känslor för framtiden just nu är förväntan.



Min framtid är som en soluppgång; den kommer vara vacker, ljus, fylld av glädje, min sol kommer då och då skymmas och någon gång kommer den säkerligen gå ner.
Det man lånat måste man en gång lämna tillbaka, vårda livet ömt medan du har det kvar...
Publicerat: 2010-03-09 @ 13:39:55


new..

Har inte fått hem än, men har köpt dessa....



Hoppas de passar mig bra! :)
Publicerat: 2010-03-09 @ 09:27:43


i skolan

God morgon! Sitter just nu i biblioteket i skolan, tänkte få lite plugg gjort idag. Senaste veckan har jag tagit mig i kragen och börjat gå upp lite tidigare, jag mår så mycket bättre! Är piggare, gladare och känner mig mer i form helt enkelt!
Jag tror jag ska börja gå upp vid sex varje dag, då kan jag vara i skolan till halv åtta, kommer göra stor skillnad på mina studier tror jag! Vid den toden är det dessutom inte så mycket folk här, så det går bättre att hitta plats att vara på.

Publicerat: 2010-03-09 @ 08:26:08


supertermos!

Igår var jag och syster en sväng på IKEA, där jag hittade denna superbraiga termos!
Designen är jättefin, fanns flera olika färger att välja på, den är lagom stor att ha med till skolan och håller värmen jättebra! Kommer inte ihåg priset, men det var under 50 lappen iallafall!



kommer köpa fler i andra färger :)
Publicerat: 2010-03-07 @ 20:00:43


fuffens med syster..

Har lite fuffens på gång med systeryster, flera olika projekt :) Ni får se lite imorgon och så ett lite större projekt som förhoppningsvis komer vara i full gång till sommaren! :)
Publicerat: 2010-03-07 @ 17:26:48


Heyley Williams

Fick för ett tag sedsn höra av en kompis att jag var lik Heyley Williams i Paramore. Jag kan faktiskt hålla med om att det finns vissa likheter! Vad tycker ni?




Nu har jag ju inte så många bilder på hela mitt ansikte att jämföra med, tar ju bara kort på ögonen! Men lite lika tycker jag allt att vi är!
Publicerat: 2010-03-06 @ 14:59:44


fråga

För ganska länge sedan fick jag denna fråga, men den är ju fortfarande aktuell, så kan lika gärna lägga upp den;
"Vad kostar det att bli sminkad/ få frisyr gjord av dig?"

Det beror på, det är inte så ofta jag sminkar och gör hår, utan det är kring balen det brukar bli aktuellt. Till balen tar det naturligtvis längre tid att sminka och göra uppsättningar än till vanliga sminkningar, därför tar jag mer betalt. 150-300 är ungefär vad en sminkning kostar, då får man själv stå för tex lösögonfransar. Håruppsättningar är svårt att sätta ett generellt pris på, de tar så olika lång tid att göra! Vare sig du vill ha sminkning eller frisyr djord så testar vi det innan den aktuella dagen så att du känner dig nöjd och säker innan.

Vill du få hjälp med make up och hår till tex en vanlig skolavslutning är det ett helt annat pris, dock beroende på vad du ska ha för frisyr.
Är du intresserad av att få hjälp kan du maila mig: [email protected]
Publicerat: 2010-03-06 @ 08:04:03


oliva by ccs

Jag har länge haft svårt att hitta återfuktande krämer till mitt ansikte, jag vill heller inte lägga ut en hel förmögenhet på det. Jag förstår inte varför man inte tillverkar små provförpackningar som går att köpa? Det är så ledsamt att köpa en kräm som sedan inte passar, då står man där med massor av olika krämer som får gå rakt i soptunnan ändå.
Nu har jag dock under några månader använt produkter från oliva by ccs, de kostar inte så mycket, men jag är jättenöjd!



Detta är de två produkter jag använder till mitt ansikte, jag har även en hudkräm. Just nu använder jag som ni ser ingen dagkräm, utan jag har nattkrämen på dagarna också eftersom man blir så torr på vintern och nattkrämen är något fetare.
hemsidan hittade jag inte dessa produkter eftersom de har gjort oliva serien ekologisk, det är alltså samma produkter men med ekologiskt innehåll, jättebra! Deras ekologiska ögonkräm kostar 75 kr, nattkrämen 109, likaså dagkrämen.
I samma serie har de även rengörande mousse, ansiktsvatten, tvål osv.

Vad jag gillar med mina krämer är naturligtvis att de fungerar! De är milda och åtminstånde in hud suger åt sig dem snabbt, de fungerar bra under smink och det är lagom storlek på dem. Även priset är helt ok eftersom de fungerar så pass bra. Det jag inte riktigt tycker om är att nattkrämen är i en burk, jag hade hellre velat ha en i pumpflaska, som ögonkrämen för att minska bakterierna. Dock använder jag inte fingrarna, utan jag plocker upp krämen med en ren tops.
Nu när jag tittade på den nya ekologiska serien ser jag dock att man gjort pumpflaskor till alla krämer, kommer garanterat köpa dem när dessa tagit slut!
Är ni ute efter att köpa dessa ska ni titta in på öb innan ni går till apoteket eller köper på hemsidan, där köpte jag mina, samma produkter men mycket billigare!



Den nya ekologiska oliva serien, fina färger, jag vill ha allt!!!!
Publicerat: 2010-03-06 @ 07:56:23


årets balspecial!

Idag är det så soligt och härligt väder, vilket självklart för tankarna till sommaren, sol, bad och BAL!
Därför tycker jag det är passande att just idag köra igång premiären av årets balspecial! Blir betydligt mer än förra året, så glöm inte titta in allihop, speciellt ni som ska på balen i år.
Har ni egna tips och ideér så lämna gärna en kommentar!

Så, då kör jag igång! Jag tänkte börja med håruppsättningar, något av det roligaste!
Här kommer massor av frisyrer jag tror och hoppas på att få se på balen 2010:



Denna välkända frisyr har ni säker sett innan! En ganska enkel men elegant uppsättning med naturliga färger, sparsamt dekorerad med naturliga lockar som faller lite ur själva uppsättningen. Helt underbar!



Denna i samma stil, men ännu mindre stylad, matchad med en väldigt naturlig make up, precis som på bilden blir det supersnyggt att satsa på smycken!



Jag gillar verkligen denna, med mycket textur, fallet i luggen och de snoddade slingorna, passar perfekt till hennes fina hårfärg! Uppsättningen är verkligen lagom slarvig, ett par nålar med pärlor på eller en vit blomma skulle också passa fint till



Att dekorera med blommor är jättefint! Dessa små vita passar så bra ihop med de lite slarvigare naturliga uppsättningarna. Som ni kanske ser är det även vita dekorationsblommor av (plast?), supersnygga, undrar verkligen vart man kan hitta dem!



Jag avslutar med min absoluta favorit, en helt underbar en! Dock vet jag inte om jag skulle ha den på balen, kanske hellre till ett bröllop utomhus..
I vilket fall är det en jättevacker ljuvlig uppsättning, som man ju kan göra andra varianter på; sätt även upp håret som hänger, eller släpp ner lite ytterligare så att endast överhåret är uppsatt.


Det var balspecialen för idag, hoppas ni uppskattar den, för det kommer fler!

Som en liten sammanfattning, jag tror alltså att det blir fler uppsättningar i år, att det långa lockiga håret som vi sett så länge minskar i popularitet. Dessa frisyrer ligger dessutom i tiden då vårmodet kommer bestå av mycket naturligt självfall där den stylade looken försvinner.
Publicerat: 2010-03-05 @ 15:19:43


casting hårmodell

Igår var jag på en casting för att vara hårmodell. En frisär som är världsmästare, europamästare och svensk mästare behövde modeller för att klippa, färga och styla. Jag har aldrig varit hårmodell förut, så visste inte ritkigt vad jag hade att vänta mig där.
Var en väldigt bra och trevlig kille, vi fick fotas med nummerlappar och så tog han en titt på håret förstås. Skämdes nästan lite, jag har en väldigt ocharmerande utväxt, färg och slingor från ett misslyckat experiment, håret är jätterisigt och slitet, samt att det vägrade lägga sig på ett bra sätt.
Hur som hellst, än är det inte säkert om jag kommer vara med eller inte, vissa hade så perfekt hår, lagom ljust så att man både kan göra det mörkare och ljusare. Mitt hår är ju så mörkt, han kommer inte ha tid att blondera, så enda aternativet är ju att göra det ännu mörkare i princip.
Jag tror ärligt talat inte att jag kommer komma med, tråkigt, men även en lättnad. Jag sa att han skulle få göra precis vad han ville, ha kan ju sina grejor liksom. Men samtidigt har mitt hår blivit ganska långt nu, jag har fått spara länge..

Frisyren han i så fall skulle göra kommer förmodligen bli något som liknar denna, fast ännu längre framtill

Publicerat: 2010-03-05 @ 07:11:29


perspektiv

Sitter i skolan, jag och kära Maja har precis börjat med vårt PM som ska vara inne på Onsdag, bra där!
Har dock en känsla av att det kommer bli bra, jag känner mig supertaggad till att plugga och börja bli duktig i övrigt.
Saker och ting ordnar sig, ibland behöver man ta ett steg ifrån sig själv, det blir så mycket lättare att inse saker då.
Jag mår dåligt för att jag inte tränar. Inte för att jag vill gå ner i vikt eller något, utan träning gör att jag mår bra, ingen träning gör att jag mår dåligt. Dock har det inte blivit någon träning ändå, jag tycker inte om att gymma, jag har inte råd att rida, jag har inte tid.... Ursäkter, bortförklaringar och förstoring av problem.
Kunde jag så skulle jag börja rida igen, det går inte just nu helt enkelt. Men jag måste inte börja träna på gym, börja på pass, betala pengar och så vidare för att röra på mig och må lite bättre.
Jag kan ta på mig skor, jacka och vantar och gå ut, 30 min morgon och 30 min kväll. Där var problemet löst. Svårare än så är det inte...
Publicerat: 2010-03-04 @ 12:31:27


naglar!!

Idag kom mina nagelgrejor, och till min glada överraskning fungerade det jättebra att öva utan uv lampa!
Så nu har jag gjort snart fyra stycken, börjar komma på tekniken nu :) Är en klar förbättring från den första jag gjorde, de två senaste ( har sammanlagt gjort fyra) skulle jag lätt gå omkring i utan att skämmas!
Gud vad kul det är!
Längtar verkligen tills lampan kommer så jag kan göra riktigt naglar! Nej, nu ska jag göra färdigt den sista, sedan läsa klart mitt rättsfall och imorgon ska jag vara uppe med tuppen för att plugga! Förhoppningsvis slänger jag in bilder på naglarna jag gjorde så får ni bedömma hur bra/illa det är!
Publicerat: 2010-03-03 @ 20:57:50


Har det gått för långt nu?

Jag tänker på naglar jag vet inte hur ånga gånger om dagen, jag pratar om det, jag kollar på film om det, jag drömmer om det. Och jag har inte ens fått hem mina nagelgrejor än!
Stackars älskling fick ligga i sängen igårkväll och planera med mig hur de första naglarna jag gör på mig ska se ut.
Jag har planerat hur jag ska göra i början, Självklart kommer jag vilja fixa naglar så fort jag får hem uv lampan, men det kommer ta ett antal timmar för mig, så har bestämt mig för att jag bara får göra på övningsfingret.
Sedan får jag se till att plugga ordentligt så att jag kan rensa huvudet dagen innan tentan och fixa mina egna naglar!
Ha,ha vad besviken jag kommer bli om det visar sig att jag är dålig på att göra förlängningar!

Jag förstår att det är träning som gäller och utan utbildning kan mycket gå fel. Jag får nog drömma om vackra naglar i alla olika sorters form och färg ett tag till...








Alla bilder kommer från nagelbloggen.
Publicerat: 2010-03-03 @ 08:04:53


vill ha..

En mysigare blogg! Designen på bloggen nu är ok, men jag vill ha en mysig design, ljus gammeldags med spets och blommor ni vet?
Funderar på att starta en helt ny blogg, vet inte om denna passar mig så bra egentligen. Fast vet inte, tycker inte om att kännamig så ytlig, fast vad ska jag annars blogga om? Jag har många andra sidor än de jag visar i min blogg, men jag kan ju inte visa upp allt, och jag har inte tid med så mycket annat. Make up handlar för mig inte endast om att förbättra sitt yttre, för mig är det konst, jag visar upp min kreativa sida. Vilket jag gärna gör på andra sätt än genom smink hår och naglar. Jag om att sy, pyssla, måla och så vidare, men jag har helt enkelt inte tid. Så kanske är det meningslöst att starta en ny blogg?
Publicerat: 2010-03-02 @ 20:09:27


mineralfoundation

Nu har jag äntligen beställt en ny foundation! Som vanligt beställer jag från makeupcosmetics, denna gång i färgen Light, tyckte medium blev lite för mörk nu i vinter.
Jag hade egentligen velat testa den från Elf, men alla färer utom den allra mörkaste var slut, så får bli nästa gång! Någon som testat deras produkter?

Publicerat: 2010-03-01 @ 17:46:50


mitt måste till våren

Jag var inne på Lindex en sväng idag vilket jag inte varit på väldigt länge. Letade efter en mineralfoundation, men blir till at beställa istället, hittar inga jag vill ha i affärerna, det på make up store tycker jag är för dyrt när jag kan köpa ett jag är jättenöjd med för en tredjedel.
Hur som helst, tilbaka till Lindex, där fabs denna helt underbara bustier! Bilden gör den verkligen inte till rättvisa, i verkligheten ser det ut som riktigt jeanstyg, grymt läcker!
Jag kommer garanterat inskaffa en till våren, supersnyggt! 149 kr kostar den.
Publicerat: 2010-03-01 @ 17:24:45


sotning

Hittils har jag endast gjort lite mer kreativa och annorlunda steg för steg sminkningar, kanske dags att göra något som folk har mer användning av, kan känna sig mer bekväm i?
Min tanke är att nästa steg för steg sminkning kan vara en vanlig mörk sotning?

Säg vad ni tycker, vet att det är flera som läser, så säg vad ni vill ha! :)




Ashley är som många säkert vet ett stort fan av sotade ögon, här ser ni tre olika sorters sotningar, alla är fina, men min favorit är den i mitten!

Publicerat: 2010-03-01 @ 10:20:10


söwtnosar

Tänkte bara lägga in några bilder jag hittade på datorn, älsk och bejbi hade posat lite framför webcamen, så söta!




Ha,ha!



Jag tycker faktiskt att det är jättasöta bilder både på Chicco och älskling :) Tycker om när han ser sådär mysig och snäll ut!
Publicerat: 2010-03-01 @ 10:06:54



RSS 2.0