NIVEA Diamond Gloss Shine Finish

Ett litet tips för er som vill få ett glansigt välvårdat hår är glanssprayen från nivea. Jag har använt den ett par gånger och jag är verkligen supernöjd. Håret blir glansigt, känns lent och blir inte flygigt. Jag brukar spraya i det och sedan borsta igenom håret ordentligt innan jag sprayar en gång till, resultatet blir då ett naturligt glansigt hår.
Den är ycket bättre än de glansspray jag testat tidigare i sammma prisklass, dessutom gillar jag färgen och formen på flaskan!

tror den kostade ca 70 kr?
Publicerat: 2010-04-29 @ 11:39:45


belåten

Ja, precis så känner jag mig nu. Det är mycket att göra i skolan nu, stress som påverkar en på alla sätt. Jag tror jag är ganska duktig på att skaka av mig press av alla slag Förr hade jag stor prestationsångest när det gällde det mesta. Varför få ett vg när man kan få mvg?
Är det något jag har lärt mig av att plugga affärsjuridik är det att vara nöjd över det jag faktiskt klarar av. Jag tror min stress över skolan ligger djupt in, jag gömmer undan den, glömmer den och ignorerar den.
Nu gör jag annorlunda, jag känner mig kanske mer medvetet stressad nu, men jag tar tag i saker bättre, är på väg att komma in i rutiner. Fortfarande kan jag göra det mycket bättre, men detta är en början.
Jag har tvivlat på mig själv från första början, något jag gör väldigt sällan.
En svår utbildning, ett nytt stadie i livet, en ny miljö och nya människor ger inte mycket till trygghet.

Jag har hittat mig själv igen


Och det känns... bra, jag känner mig nöjd och positiv, kanske till och med lycklig?

Ta nu inte det sista fel, jag menar inte att jag aldrig är lycklig, men för mig är det lite svårt att sätta fingret på vad lycka är, kanske är det vad jag känner just nu..

Jag ska sätta rutiner i vardagen; motionera, plugga, städa, umgås... Ta hand om mig och mina intressen helt enkelt.

Allt har sin tid, just nu kan jag bara ta till vara på tiden jag har i min hand på bästa sätt och det är just det, att känna mig nöjd med hur jag förvaltat min tid som ger mig denna känsla av belåtenhet.

Publicerat: 2010-04-28 @ 20:38:52


pink n`brown

Lite utgång blev det i Lördags, borde kört på blått och gult, för HV vann!!
Men, blev rosa och brunt i stället, hoppas ni blir nöjda ändå :)







Säg till om ni vill veta vilka produkter jag använt.

Publicerat: 2010-04-26 @ 10:30:56


Blog award

För väldigt längesedan fick jag en blog award, tänkta ta tag i det nu, bättre sent än aldrig!Jag har fått en blog award av min kära syster Sandra, tack!

Blog award

den som har fått en award ska:
1). kopiera in awarden på sin blogg.
2). länka till personen som gett dig awarden.
3). berätta 8 intressanta fakta om dig själv.
4). välj ut 8 andra bloggar du vill ge awarden till, länka till deras bloggar och
skriv en kommentar att de har en Award att hämta.


8 saker du troligtvis inte visste om mig:

1. Jag tycker det är jättejobbigt att torka mig när jag duschat, lägger mig i sängen tills jag torkat av ig själv istället.

2. Jag heter Nordis i mellannamn

3. Jag har haft låtsaskompisar; Krejdi och Tuttilutte

4. På min vänstra tumme har jag ingen nagel

5. Jag var ca 17 år när jag pantade burkar första gången

6. Jag tror fortfarande på tomten, men inte på gud. Mest av allt tror jag på mig själv

7. När jag köpte Chicco tyckte jag att han var jätteful

8. Om det inte vore för att Chicco var så tänd på mitt favoritgosedjur skulle jag fortfarande ha henne i sängen, Kanini heter hon.

Jag tänker inte ge en blog award till någon, av den enkla anledning att det inte finns åtta bloggar som jag läser. Däremot kan jag gärna tipsa om bloggar jag tycker är bra någon annan gång :)
Publicerat: 2010-04-24 @ 16:50:48


färgat fransar och bryn

Fick ett litet infall för någon dag sedan och färgade mina fransar och ögonbryn.
Använde  mig av Depends svarta färg Jag lyckas alltid med att få skiten i ögonen men efter ett par försök blev jag ganska nöjd!

före:


Efter:


Tyvärr synd det knappt någon skillnad här, men på bilden nedan ser ni kanske bättre, där har jag inte fyllt i brynen eller använt mascara, endast böjt fransarna.

Publicerat: 2010-04-24 @ 10:21:57


naglarna

hoppat att det går lite snabbare att lägga upp bilder nu..









Jag är fortfarande nybörjare, detta är tredje settet jag gör med akrylnaglar, så alltid fis det end del som kan bli bättre, men jag tycker de blev fina!
Äntligen kunde jag använde hexagonerna jag köpte att dekoretra med också :)
Efter att jag fäst tippen lade jag ett tunt lager med genomskinlig akryl, för tunt visade det sig då skarven fortfarande är märkbar på vissa naglar.. Därefter lackade jag dem, två lager med isadoras twinkling pink ( som det kommer en recension på så småning om) sedan fäste jag hexagoner i färgerna vit, rosa, silver och lila, avslutade med genomskinlig akryl igen, filade och så topcoat på det.

Denna gången gjorde jag naglarna längre och mer rundade än jag brukar, kul att variera sig lite!
Publicerat: 2010-04-23 @ 07:26:07


mina nya naglar..

ser ut såhär!


internet är så fruktansvärt segt just nu, så ni får se fler imorgon!
Publicerat: 2010-04-22 @ 21:29:06


klarade min tenta!

Jag måste bara berätta att tentaresultatet från förra tentan har kommit och jag klarade den!!!
Har varit inställd på att kugga den eftersom av totalt tre frågor var jag osäker på en, fattade inte den andra över huvud taget medan den tredje kändes bra..
Detta ska jag fira med att göra en ny nagelförlängning snart när jag har tid! Ska testa att lacka naglarna innan jag lägger akrylen, får se om det fungerar..

resultat kommer snarast möjligt!
Publicerat: 2010-04-21 @ 07:27:15


classy in white

Såg denna helt underbara kavaj idag, blev kär! Hoppas den finns kvar i sommar ( är inte så troligt :S) för jag har inte råd nu....
Men helt underbar är den!!

Publicerat: 2010-04-19 @ 16:41:11


Tyvärr

Så är jag inte jätteduktig på att uppdatera bloggen nu för tiden som ni kanske märker. Jag måste lägga ner tid på skolan och jag har helt enkelt inte tid att göra en sminkning bara för att lägga ut den i bloggen som jag gjorde förr.
Det får bli såhär tills jag har mer tid helt enkelt, är det någon som är intresserad av att vara medbloggare är det bara att hojta till, är man två blir det ju dubbelt så många inlägg :)
Fram tills dess får jag kanske uppdatera oftare med vanliga inlägg som inte har lika mycket med skönhet att göra, något ska jag skert hitta på!

För övrigt kan jag meddela att jag testat en håruåsättning och två sminkninar till balen. Blev bra, ett par enstaka ändringar inför den stora dagen och det blir perfekt :) Dock lägger jag inte ut några bilder innan balen har varit, så ni får vänta ett tag med att se resultatet!
Publicerat: 2010-04-19 @ 16:22:32


Önskemål?

Hej allihop!
Jag tänkte knöpa ihop ett par sminkningar som kan tänkas passa till balen här, finna det några önskemål om färk, stil och så vidare?
Skulle vara jättebra med någon kommentar om förslag!
Publicerat: 2010-04-16 @ 07:51:41


barry M 3in1

Tänkte berätta om detta lack som jag köpte för någon månad sedan, nu har jag testat det ordentligt, så här kommer en liten recension...


Barry M 3 in One nail paint, kostde 45 kr när jag köpte det, nu säljs det för 39 på IaMias. Jag hade ganska höga förhoppningar om detta, läppennan jag köpte därifrån var jag jättenöjd med ( den bästa jag har ), och på hemsidan stod det så bra saker om detta lack; "Basecoat, Topcoat och Nagel förstärkare i ett, detta lack är oemotståndligt, du kommer att undra hur du har klarat dig utan det förut. Extra vård för dina naglar."

Det var ju inte speciellt dyrt heller, så fungerar det?
Ja, det är bra som basecoat, och ja, jag märker att det vårdar och stärker mina naglar, dessutom torkar det jättesnabbt.
Men det är det mest värdelösa jag någonsin använt som topcoat. Jag vet inte vad ni vill ha ut av era topcoat, men jag vill att de ska vara "hårda" för att skydda lacket under samt ge glans. Detta lack gör inget utav det.
Så, hade man kallat detta lack för 2 in One hade jag varit jättenöjd. Men nu säger man att det fyller tre funktioner, vilket det inte kan leva upp till och istället blir jag missnöjd med det.
Det är så otroligt dumt att gå ut och lova för mycket, jag menar visste jag bara innan att det fungerar som basecoat och nail hardener hade jag ändå köpt det. Det räcker liksom med en bil som är miljövänlig, säger man att den byter däck själv också är det coolt, men bara miljövänligt räcker gott för mig. OM jag får veta det från BÖRJAN.
Publicerat: 2010-04-14 @ 16:54:16


det är vååår!!!

Herregud vad fort tiden går! Det är samma sak varje år, jag går och väntar, längtar och hoppas på att våren ska komma, sedan går det med en hejdundrande fart och innan jag ens har hunnit reagera är det redan över! Hur kan allt gå så fort? Det fullkomligt spirar i naturen nu, anstränger jag mig är det närapå att jag hör hur det knakar och växer! Just nu skulle jag hellst av allt bara vara utomhus, njuta av solen, luften och allt underbart som händer.
Det är knoppar på träden, myrorna har vaknat till liv, gräset har börjat växa och jag har sett både fjärilar och utslagna vitsippor! UNDERBART!
Imorgon ska jag ta med mig kameran ut på morgnpromenaden, jag vill få det dokumemterat innan allt tagit slut, jag får verkligen känslan av att jag missade hur våren tog fart. Det gäller att njuta av den nu, för det går verkligen undan!

Funderar på att ta med mig Chicco ut i gräset med en filt och försöka läsa lite... Fast å andra sidan känner jag mig själv, det lär inte bli så mycket läst i så fall..

Hur lång har våren kommit hos er?
Publicerat: 2010-04-14 @ 16:37:47


vårjacka

Sugen på att inskaffa en ny vårjacka, tycker om min trench, men den passar ju inte alltid, dessutom var det faktiskt flera år sedan jag köpte vårjacka. Är sugen på en skinnliknande, de passar ju till nästan allt. Vet att H&M haft några till bra priser, kikade på ellos nyss och hittade denna som föll mig i smaken!


500 kr kostar den, även denna var riktigt läcker, men användningen av den är ändå ganska begränsad, så även om den är fin slår jag inte till på den..

800 kr kostar denna :) riktigt mysig!
Publicerat: 2010-04-13 @ 13:33:42


katt?

Chicco har fått för sig att han är en katt, hans nya sittplats är inte i soffan utan ovanpå ryggstödet!
Publicerat: 2010-04-13 @ 09:48:23


pedicure..

Har precis fixat tånaglarna! Fransk manikyr med prisma akryl, känns lyxigt! Visar bild imorgon, fast mina tånaglar är inte direkt stora, så syns nog inte så bra.. märkligt med tanke på hur tjocka tår jag har!
Publicerat: 2010-04-11 @ 01:43:45


2in1

Slänger in ett snabbt kort litet inlägg, med budskapet om att inte känna er begränsade när det gäller användningsområdet på era make up produkter! bara för att det heter ögonskugga betyder inte det att den alltid måste sitta på ögonlocken, du kan ha dem på läpparna, kinderna, göra nagellack av dem... användningsområdet är egentligen ganske brett!

På bilden nedan har jag en rosa ögonskugga som jag köpte för ca 10-15 kr för flera år sedan. Jag har använt den flitigt som rouge sedan dess, på bilden har jag den både som rouge, som svag ögonskugga och på läpparna! Bara ta ett cerat på läpparna och lägg på skuggan med en pensel av syntethår.




Publicerat: 2010-04-10 @ 10:36:32


Maros

Har hittat en hemsida som verkar toppen för alla nagelfixare, maros.
Där finns allt man kan tänka sig, dekorer, tippar, uv lampor, kosmetika, uv gel... ja, allt helt enkelt!
De har dessutom alltid en prisbomb då olika produkter säljs till ordentligt nedsatta priser.
Själv är jag väldigt  sugen på olika shapes, stripes, stickers, dessutom behöver jag nagellim och en genomskinglig akryl.



Tänk vad mycket fint jag skulle kunna göra!
Publicerat: 2010-04-09 @ 12:13:56


försöker läsa...

vissa kan allt ligga och lata sig medan jag försöker plugga!

Publicerat: 2010-04-07 @ 14:34:37


håår!!

Nu har jag gett mig f*n på att få ett vackert hår. Jag började med att för ca en månad sedan blondera och avfärga det FEM gånger. Självklart blev det inte glansigt och livfullt av det, vilket jag inte heller förväntade mig, men kag trodde åtmindstånde att det skulle bli ljust. Tji fick jag!
Klippte av det en bit och lät det vila, nu har jag just kört i en toning.. Dock tror ag det blir lite mörkare än jag önskat vilket ju är surt efter alla blonderingar, får hoppas att den vekligen tvättas ur som den ska...
Har även klickat hem lite gott till håret, har aldrig använt särskilt bra produkter innan, så hoppas på det bästa..

Från bror&syster har jag köpt dessa produkter:

Tigi Bed Head - Control Freak Shampoo

Tigi
Tigi Bed Head - Control Freak Shampoo
Detta underbara schampo tar hand om dina lockar på ett kick. Tillsammans med
de andra produkterna i Control Freak-serien utgör det här schampot ett komplett
paket för dig som vill ha full kontroll över ditt eget hår.

Egenskaper: Motverkar flygigt hår, ger lockigt eller rakt hår med mycket
glans. Hjälper dina lockar att se bättre ut samt rakt hår att bli
slätare. Ger håret massor med fukt.
Känsla: Mjukt och medgörligt.
Hårtyp: Alla längder – för lockigt och rakt hår.
Doft: Ananas.

Nyckelingredienser:
Sojaproteiner Reparerar och stärker håret.
B5 Antioxidant som reparerar och stärker.
Solfilter UV-skydd.


Hårologi - FIL FOB Flexi Spray

Hårologi
Hårologi - FIL FOB Flexi Spray

-"Passar väldigt bra på ALLA Kemiskt behandlade hår kan användas både på morgon och kväll för att uppleva en stor kvalitétsförändring på håret. En av syrrans favoriter."

Kurspray med aminosyror, provitamin B5 och skyddande UV-filter. Skapar volym, ger fuktighet och verkar regenererande. Kan sprayas över torrt eller fuktigt hår varje dag för att förbättra hårets kvalité. Sköljs ej ur.

PH-värde: 4,5

Hårologi - Hair Scalp Multi Treat

Hårologi
Hårologi - Hair Scalp Multi Treat

pH-balanserande all-round inpackning med aminosyror, renad lanolin och vitaminer. Tar bort avlagringar och reder ut håret. Ger en positiv och regenererande effekt på hud och skalp. Enastående även som shampoo och balsam.

Går även att använda som rensningsprodukt till blekta hår som med tiden suger åt sig bla. avgaser, koppar och klor. Tvätta håret med Hair & Scalp shampoo en gång, lägg i ca 1msk Multi Treat i håret masera håret i ca 3 minuter, skölj under ca 5 minuter applicera åter ca 1 msk Multi Treat i håret masera håret igen, under ca 3 minuter, skölj senan under minst 5 minuter. Upprepa ca 1 gång i veckan.

Om man är solbränd upplever även "bror och syster" att den funkar väldigt bra att lägga på solbrännan för mildring av smärtan och även för att återfukta huden.

 

 



Publicerat: 2010-04-07 @ 10:48:30


make

Lite smink.. Så här såg jag ut när jag gick ut i helgen. Skulle göra en diskret sminkning, gick väl sådär...
Får ursäkta mina hemska ögonbryn, får fixa dem snart...







Publicerat: 2010-04-06 @ 19:36:52


Stephanies naglar

Hej! Nu är jag hemma igen, har tillgång till bilder och dator, så får passa på att göra ett inlägg.
Mi fina vän Steffi fyllde år för en vecka sedan, så därför fick hon komma hem till mig och få naglarna fixade. Kan väl säga att båda vann på det, hon fick fina naglar och jag fick träna! Första gången jag gör akrylförlängning på någon annan och andra gången jag gör det över huvud taget.. Ca fyra timmar tog det. helt ok tid med tanke på att jag är nybörjare!

Här är resultatet:  Den rosa färgen blandade jag själv, till det vit prisma akryl, blev jättefint ihop!







Jag tycker resultatet var helt okej, jag lär mig verkligen mycket av att göra förlängning på någon annan eftersom alla har olika storlekar och former på naglarna. Än finns den mycket jag behöver träna på, bara dethär med att limma fast tipparna så de sitter rakt..
Så det är bara att öva, öva, öva...
Publicerat: 2010-04-06 @ 10:21:47


jobbar natt..

Hej på er! Vet att uppdateringen varit förjäkligt dålig, men min dator har lagt av iden, det är på den jag har bilder osv. Men andra ord har jag inte så mycket att blogga om utan min dator. Förhopp ningsvis är den snart igång igen, då har jag två sminkningar att lägga up, och även lite naglar..
Har inte mycket mer att säga nu, jobbar natt, så ska hålla mig vaken hela natten...
Publicerat: 2010-04-04 @ 22:45:42



RSS 2.0