tro, hopp och kärlek

Igår satt jag i panik fem timmar och skrev allt vad jag orkade i min skatterättstenta. Nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa! Om två veckor skriver jag tenta i affärsredovisning och sedan får jag slänga mig in i vår verksamhet i företaget vi startat och ska driva i sommar. Stressigt och väldigt mycket att göra, med det ska bli roligt!
När man inte har så mycket tid över, men ändå vill piffa till sig lite är färg på läpparna ett perfekt sätt! Går fort, men gör skillnad och syns!


Speciellt nu på våren/sommaren kan det vara skönt att inte ha så mycket smink i övrigt.
Har länge haft problem med ljusrosa på mig själv, men denna har fortfarande så mycket färg i sig och går mer mot härlig bubbelgumrosa än fjortisljust som känns så fruktansvärt.- Tummen upp för denna alltså!




lite foundation, rouge, mascara på övre raden och valfri färg på läpparna, snabbt och enkelt!
Detta läppstift kommer frn min 66 palett. Jag var först lite besviken när jag fick den, fick använda så otroligt mycket färg för resultat när jag applicerade med pensel, men så fort jag testade med fingrarna istället blev det mycket bättre! Sitter helt ok också, hade färg kvar trots att jag ätit och druckit, även om den skulle behöva lite påbättring.
Publicerat: 2011-05-22 @ 09:19:22


rosa

Slänger lite snabbt in bilder på naglar jag gjorde för ett par veckor sedan, supersvåra att fånga på bild då de glitrar betydligt mer.. rosa som fejdar ut i vitt glitter i alla fall, sedan har jag exprimenterat lite med att bygga in 3D blommor, blev ok, men slutresultatet blev tjockar än vad jag skulle önska.







Publicerat: 2011-05-17 @ 20:20:46


tenta om 8 dagar

Ni som har hängt mer här på bloggen ett tag förstår kanske att det är tentaperiod igen? Därav den (ovanligt) dåliga uppdateringen.
Om 8 dagar har jag alltså tenta i skatterätt, en rolig kurs faktiskt, synd att man altid kommer igång så sent bara..
Efter den tentan har jag två veckor på mig att plugga in affärsredovisning och tenta av den kursen. Under den tiden ska jag även komma igång smått med företaget ag och min sambo ska driva i sommar, har inte berättat om det, men vi har startat ett handelsbolag!
I sommar ska vi vara egenföretagare och arrendera en torgvagn där vi ska sälja grillat, glass, kaffe med mera. Ska bli kul, men innebär mycket slit, endast ett fåtal dagar ledigt under sommaren och på detta har jag tänkt skriva en tenta i finansiering och finansiella kontrakt efter sommaren också..

Får med andra ord se hur det blir med bloggandet en tid framöver, tack till alla er som fortsätter kika in och ge snälla kommentarer, ni är guld värda!!!
Publicerat: 2011-05-13 @ 21:47:58


like melting

Såhär såg jag ut idag, har använt färger från en ganska ny palett med mer neutrala färger, är en billigare variant av den som finns tex på kosmetikan (som redan är billig). Min beställde jag från tradera med två andra paletter, tyvärr ganska dålig kvalité, är förmodligen kopior av andra. Denna med ögonskuggor fungerar dock bara man har en bra primer under!





fint till vardags, gillar när färgerna smälter in så bra i hudtonen


ögonbrynen som sagt, imorgon får jag försöka fixa till dem!

Publicerat: 2011-05-06 @ 22:12:00


to school for cool

Sitter i skolan och ser ut såhär, självklart syns det inte så bra med bild från datorn, men ni får se senare!
Har även använt en lite speciell produkt för läppfärgen..

Publicerat: 2011-05-06 @ 13:31:55


mars, april

Sminkningar jag publicerat här tidigare från mars och april. Tyvärr är det en ganska sparsam samling, men jag tycker det är lite kul att lägga upp alla i ett samlat inlägg så man får en översikt och kan jämföra.

1


2


3


4


5


6


7


8


Den jag gillar bäst är nog nr 6, fick en fin kall ögonfärg där!
Publicerat: 2011-05-05 @ 14:00:16


but I will make it to the end

En sminkning jag hade i lördags. Ingen prosuktlista till den dels eftersom jag är stressad, dels eftersom skuggorna inte har några namn eller är märken som går att köpa i butik eller på hemsidor vad jag vet.




usch- är inne i en ojämn ögonbrynseriod igen :(

Publicerat: 2011-05-04 @ 17:03:26


a little touch

Här är en superenkel men sommarfräsh sminkning!

har använt:
ögonskugga- nectar från MUS
mascara- hypnose drama från lancome
liquid eyeliner från Elf



lägg den orange skuggan i globlinjen och sudda utåt, uppåt. Sedan eyeliner och mascara. Jag valde att lägga en ordentlig eyeliner för att det skulle hända något, men det fungerar absolut bra med ett tunt streck eller utan vara sig eyeliner eller mascara om du känner för det, den orange skuggan komer då endast framhäva din bränna och ge mer djup i blicken, ett väldigt naturligt och fint resultat i så fall!



Eyelinern bråkade en del som ni ser, fick kladda som bara den för att den skulle lägga sig någorlunda jämnt, den har en tendens att "dela på sig" och lämna vissa partier utan färg. Fungerade bättre när jag applicerade med pensel dock.



Usch vad jag ser sur ut! haha, men här ser ni hur den oranga smälter in, använd den gärna försiktigt som rouge också! Jag körde på ljusrosa läppglans, men vill du gå all in med den gyllene stilen så kör på bronsiga toner på läpparna för att framhäva brännan mer och matcha de oranga tonerna.
Publicerat: 2011-05-02 @ 19:03:16



RSS 2.0