Söndag

Hej!
Nu har jag just kommit hem från en liten promenad med älsk och gojjorna. Frida har varit lite missnöjd med sitt nya hem, så har blivit en hel del skrik.. Jag tror dock att hon testar oss igen, skriker som bara den för att försöka få som hon vill; vår uppmärksamhet. Så har legat lågt med att bry oss för mycket om det, hoppas verkligen att det går över, annars blir vi nog vräkta ganska snart!
De kom alltså hit igår eftermiddag, har fått vara ganska mycket instängda i buren och idag var de ensamma större delen av dagen, tänkte att de skulle få tid på sig att vänja sig vid omgivningen ordentligt. Första timmarmna här satt de helt stela och bara kollade sig omkring, men idag var de som vanligt och promenaden uppskattades otroligt! Speciellt av Nemo osm älskar att vara ute, så han började prata och ha sig, är så gulligt!
Blir synd när vi inte kan ha dem ute längre, men ska försöka få in så mycket växter och grenar som möjligt till dem, så hoppas att de trivs. Blir ju stor omställning för dem, för vi har ju varit med dem ute hela dagarna i sommar...
Ska snart gå till willys och handla frukodt och mat tills imorgon, men Damir har något fuffens för sig i köket..
tror han sätter ihop vår nta skohylla.

ha det bra!
Publicerat: 2009-08-16 @ 20:30:03


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0