make

Tänkte visa vad jag gjorde idag









Ska nog göra om det någon gång snart, med vissa ändringar.. ;)

How do you like it?

Iväg och jobba nu, ha det bra så länge!


Publicerat: 2009-05-29 @ 12:24:39


2 kommentarer
Postat av: bownii

även om man är mörkhyad är det fel att säga detta ord, the N word! Det är förnedrande och man visar bara att man inte är vättig nog att man tar sin historia på allvar! Sånna människor är barnsliga och inte växt up, Det kommer en dag då dem mörkhyade inser själv att man inte säger så! Kulturkrockar är en annan femma tycker ja, det handlar om kultur och ja vet faktiskt svensk familj som tycker det är ok att slå barnen för att få diciplin på dem, det har inget med hudfärgen att göra! Jag tycker bara det är fel att ens tänka och dela upp människor o grupper, du är vit, du är brun och du är gul sov, för vi alla är vid samma ras och det är den mänskliga rasen, elhur?



i inden har västerlänningarna regerat nästen i hela deras historia, och mkt hemskheter hände dem för att dem ansågs vara smutisga för dem är bruna! Och därför idag tror indier att det är endast fint att vara vit, ju ljusare, desto vackrare, men i sveirge tycker vill dem flesta bli bruna..sola osv..men det har inget med deras historia att göra..

2009-05-29 - 16:27:47 | URL: http://bownii.devote.se
Postat av: bownii

sv: nej gud, jag menade inte så. jag höll faktist väldigt kmt med dej i dinförsta kommentar, ja menade bara så att dem som kallar varann för N ordet, borde inte heller göra det lika mkt som vi västerlänningar inte heller ska göra det ;)

Ja tycker du har helt rätt när du säger att det är fel att kalla svenskar för svenne, det blir en slags dubbel moral. Fördomar finns över allt,ochdet är synd, rasism enligt mej räknas ju inte bara för svarta som blir kallad S utanäven innvadrare ochmörkhyade som kallar vita olika saker till ex svennar..ja är emot allt sånt.. ;)

2009-05-29 - 20:27:50 | URL: http://bownii.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0